Estic estupenda!

Que ja tenim una edat i altres tonteries

Raquel Gu

Estic estupenda!

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,90€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-17214-02-9

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 18 x 18 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Estic estupenda!

Que ja tenim una edat i altres tonteries

Raquel Gu

Estic estupenda! és un llibre positiu, pensat per riure’ns de nosaltres mateixes i prendre’ns la vida una mica menys seriosament; perquè el que de debò importa ho portem millor del que creiem, i perquè, com va dir la Núria Pompeia, amb humor es diuen les coses d’una manera més civilitzada.

Si cada persona és un món, els 40 són una dimensió particular de cadascú. Aquestes vinyetes en retraten una part; potser no t’hi reconeixeràs, potser sí... I si és així, riu tranquil·la, que les arrugues de riure són molt afavoridores.

Raquel Gu

Soc la Raquel, filòloga i traductora, però dibuixo des que vaig agafar un llapis i és el que més m’agrada. Col·laboro amb il·lustracions i vinyetes d’humor gràfic en mitjans com ara Jot Down, Núvol, El Salto o Principia; dibuixo l’actualitat en directe a la tertúlia del programa Els matins de TV3; i soc autora de llibres d’humor gràfic com ara Mama, papa… no sabeu res de la vida, de llibres infantils, com ara Dracàleg, Monstràleg o Més que mascotes, i coautora del premiat blog Mati y sus mateaventuras, on dibuixo els textos de la divulgadora matemàtica Clara Grima, amb qui he publicat Hasta el infinito y más allá, editat també a Corea del Sud.

També dibuixo per a altres autors i he participat en llibres col·lectius com ara Fins als borbons!, Enjambre, Els Matins il·lustrats o El Romancero Gitano. Soc membre del col·lectiu Autoras de Cómic i ja passo dels 40, però crec que estic estupenda ;)

Recull de premsa

Blog elmomentoinutil - 21/11/2017

Comicat.cat - 14/11/2017