A soles

Descobreix el plaer d'estar amb tu mateix

Silvia Congost

A soles

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 15,95€

Col·lecció: Inspira, núm. 77

ISBN: 978-84-18197-07-9

Nombre de Pàgines: 304

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Juliol del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

A soles

Descobreix el plaer d'estar amb tu mateix

Silvia Congost

«Enfrontar-nos a la foscor dels diumenges a la tarda, als “ho sento, ja he quedat”, a la vergonya de demanar taula per a un, o d’anar al cine sol, a les mirades compassives dels altres, a les parelles enamorades que es multipliquen al teu voltant i es mostren més afectuoses que mai, més felices, més somrients…De sobte, el teu cervell només veu tot el que vol tant i no aconsegueix tenir, tot el que ha perdut.»

En el món actual, i sobretot a partir d’una determinada edat, sembla que la solitud s’entén com un fracàs: estar solter, divorciat o separat són situacions que cal evitar, o que hem de superar com més aviat millor. Però en realitat, saber estar sol és indispensable i un signe d’autèntica maduresa, d’autonomia i de riquesa personal.

Silvia Congost, una de les psicòlogues més reconegudes del nostre país, ens convida a perdre la por a la solitud. Aprendre a escoltar-nos, a dialogar amb les nostres pors i a calmar-les és el camí que ens porta a tenir una existència plena i sense imposicions socials.

A soles és l’oportunitat d’un aprenentatge que, si el sabem aprofitar, ens servirà per a tota la nostra vida.

Traduït per: Joan-Josep Miracle Amat

Silvia Congost

Silvia Congost És psicòloga experta en autoestima, dependència emocional i conflictes de parella. Havent sofert personalment una relació de dependència emocional, la seva gran passió és ajudar altres persones a alliberar-se de vincles destructius i ensenyar-los a construir relacions de parella sanes.

És reconeguda com a conferenciant per l’impacte del seu discurs quan parla de relacions tòxiques, dependència emocional i autoestima. Exerceix com a psicòloga amb el seu equip, amb el qual realitza sessions en línia i presencials als seus centres de Barcelona, Girona, Madrid i València i condueix tallers molt transformadors i grups d’autoestima.

L’èxit del seu treball es caracteritza per aconseguir generar els canvis que la persona necessita en menys de deu sessions. Ho corroboren tots els seus pacients i els nombrosos testimonis al web de l’autora, que, igual que a les xarxes socials, compta amb milers de seguidors arreu del món.

Ha publicat llibres com Autoestima automática, Cuando amar demasiado es depender o Si duele, no es amor.

Recull de premsa

Lleida TV "Diari de nit"  - 13/11/2020

Diari de Girona - 12/10/2020

La Xarxa - 28/09/2020

Diari de Tarragona - 23/09/2020

Diari de Girona - 20/09/2010

RAC1 "Tot és possible" - 19/08/2020

El PUNT AVUI - 11/08/2020

Revista Celobert - Agost 2020

TV3 "Tot es mou" - 25/06/2020