Alliberar-se de la por

Coneixements essencials per travessar la tempesta

Thich Nhat Hanh

Alliberar-se de la por

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,00€

Col·lecció: Inspira, núm. 36

ISBN: 978-84-15695-52-3

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Alliberar-se de la por

Coneixements essencials per travessar la tempesta

Thich Nhat Hanh

«El coratge no us el pot donar ningú. Ni el mateix Buda podria, ni que el tinguéssiu assegut al costat. Cal que l’exerciteu i el conqueriu vosaltres sols. Si convertiu la plena consciència en una pràctica habitual, quan les dificultats apareguin ja sabreu el que heu de fer.» (de la Introducció).

A Alliberar-se de la por el mestre zen Thich Nhat Hanh s'enfronta a un dels conceptes clau de la vida contemporània. Digueu-ne ansietat. Digueu-ne desesperació, incertesa, desesperança. Milions de persones arreu del món estan afectades per aquesta malaltia debilitadora que erosiona lentament la nostra felicitat.

Hanh, una figura universal i carismàtica del budisme, ens mostra com utilitzar la pràctica de viure en el present per reconèixer i acceptar les nostres pors, identificar-ne els orígens i aprendre a desactivar-les. Ens guia a través d'exercicis pràctics i de meditacions fins a transformar la por en pau i recuperar l'equilibri emocional.

Amb el seu mestratge Thich Nhat Hanh ens guia en un viatge renovador que ens alliberarà de la por per sempre.

Thich Nhat Hanh

Nascut al Vietnam, d'on va haver d'exiliar-se el 1966, és autor de més de trenta llibres, entre ells Cap a la pau interior, publicat per Angle Editorial el 2009. Està considerat com un dels grans mestres espirituals del nostre temps i és un dels principals impulsors del budisme zen a Occident, molt popular a Europa i els Estats Units. Actualment viu en una comunitat de meditació al sud de França en la qual centenars de persones es reuneixen anualment per escoltar els seus ensenyaments i aprendre tècniques de meditació. Nominat al premi Nobel de la Pau, a Thich Nhat Hanh se'l considera la segona autoritat mundial en el budisme per darrere del Dalai lama.

Premsa

Dossier de premsa