Amanida d'animals

Marc Romera

Amanida d'animals

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 20

ISBN: 978-84-96103-49-8

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

Amanida d'animals

Marc Romera

«Mala vida és, en definitiva, literatura. I de la bona.» [Julià Guillamon, «La Vanguardia»]
«Un estil hipnòtic, seductor, alhora duríssim i voluptuós que s’emporta el lector fins al final impactant.» [Rosa Miró, «LVD»]

Amanida d’animals és la confirmació d’un narrador original, fresc, enlluernador. A Mala vida, Marc Romera va retratar amb ironia una generació juvenil fracassada, narcotitzada per una vida massa fàcil. Ara, als contes d’Amanida d’animals torna a aflorar la seva vena càustica i poètica, amb una galeria de personatges perturbadors (o perturbats), inquiets (o inquietants), perduts (o perdedors), lúcids (o al·lucinats). En mans de Romera la vida és un joc d’enganys i desenganys, d’atzars i apostes, de malentesos acumulats i ridículs. Potser per això els acabem estimant tant, els seus personatges.

Marc Romera
Va néixer a Barcelona el 1966, viu a Ciutat Vella, és filòleg i compagina la docència amb la conquiliologia. Ha publicat els llibres de poesia «Al balcó hi penja un bosc de colobres mesquines» (dins Bosc de colobres, Ed. Òmnium Cultural: Reus, 1986), «Genolls de fum» (Llibres del Mall: Barcelona, 1988), «Disfresses» (Columna: Barcelona, 1990), «La mandra» (Columna: Barcelona, 1994), «La mel» (Cafè Central / Eumo: Barcelona/Vic, 2002) i «La pau del cranc» (Empúries / Ed. 62: Barcelona, 2002). Amb «Mala vida» (Angle Editorial), la seva primera novel·la, va tenir una acollida excel·lent per part dels seus lectors.

Marc Romera

Nascut a Barcelona el 1966, és filòleg i compagina la docència amb la conquiliologia, el comentari periodístic, la col·laboració radiofònica i la regència del restaurant polifònic Ràdio Ohm. Ha publicat els llibres de poesia Genolls de fum (Llibres de Mall: Barcelona, 1988), Disfresses (Columna: Barcelona, 1990), La mandra (Columna: Barcelona, 1994), La mel (Cafè Central / Eymo: Barcelona / Vic, 2002) i La pau del cranc (Empúries / Ed.62: Barcelona, 2002). 

Mala vida (Angle Editorial, 2002), la seva primera novel·la, va tenir una acollida excel·lent entre els lectors i la crítica.