Arquitectura de la calma

Una guia pràctica per trobar la serenitat i l'equilibri interior

Vicenç Alujas i Guillem Simó

Arquitectura de la calma

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,00€

Col·lecció: Inspira, núm. 39

ISBN: 978-84-16139-08-8

Nombre de Pàgines: 208

Mides: 14,4 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Arquitectura de la calma

Una guia pràctica per trobar la serenitat i l'equilibri interior

Vicenç Alujas i Guillem Simó

Diàriament, a la feina o en la nostra vida personal, vivim situacions d’estrès o angoixa que sovint ens fan perdre la calma que hauríem de tenir de manera innata. I un estat de profunda calma és una condició imprescindible per assolir la felicitat a què tots aspirem.

Aquest llibre és una eina summament útil per edificar la nostra calma interior d’una manera sòlida i definitiva. Utilitzant el símil arquitectònic (ciments, estructura i façana) i basant- se en experiències reals i en molts anys d’estudi, els autors analitzen quines circumstàncies erosionen aquesta calma i, en sentit contrari, quins elements ens endinsen en aquell estat meravellós de serenitat total. Són aquests elements els que cal conèixer, però sobretot practicar i enfortir.

Per això, en cada capítol hi ha reflexions meditatives i exercicis senzills per practicar l’arquitectura de la calma. Entre cinc i deu minuts són suficients i es pot aprofitar qualsevol moment lliure, en qualsevol lloc. Tu notaràs els beneficis de seguida i els encomanaràs a la gent que t’envolta.

Com recuperar la calma interior i els seus beneficis físics i mentals.

Vicenç Alujas i Guillem Simó

Vicenç Alujas és sociòleg, diplomat en criminologia, màster en psicologia clínica i en desenvolupament personal i lideratge (UB). Titulat en mindfulness i coaching (ICF). Treballa al Departament de Justícia de la Generalitat, on coordina la Unitat Hospitalària Psiquiàtrica Penitenciària de Catalunya. Té una llarga experiència professional com a professor i formador. És creador i divulgador de la meditació immediata. El llibre Meditació immediata (2012) va actualment per la segona edició.

www.meditacioninmediata.com

Guillem Simó és professor de meditació Raja Ioga a l’associació Brahma Kumaris des de fa més de 25 anys, coach executiu, facilitador i formador en habilitats directives, professió que ha emprès per ajudar les persones a enfortir i desenvolupar el seu potencial. Format com a enginyer tècnic en Telecomunicacions, fins al 2005 va treballar en radiocomunicacions i informàtica. Creu que la naturalesa veritable de l’ésser humà és de pau i plenitud i que la clau és reconnectar amb la nostra essència.

guillermosimo.blogspot.com.es

Recull de premsa

Sol Actualidad - 13/03/2015

L'illa del llibres 19/11/2014

Ràdio Vilassar 3/11/2014

ARA "Criatures" 1/11/2014

Lleida TV 31/10/2014

Ràdio Vilassar "Històries" 29/10/2014

Cat. Ràdio "La tribu" 15/09/2014

Diari ARA 14/09/2014