Aturem la crisi

Les perversions d'un sistema que és possible canviar

Arcadi Oliveres

Aturem la crisi

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 16,00€

Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 36

ISBN: 978-84-92758-69-2

Nombre de Pàgines: 136

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Aturem la crisi

Les perversions d'un sistema que és possible canviar

Arcadi Oliveres

QUARTA EDICIÓ

El llibre per saber què ha passat amb la crisi, denunciar els culpables i proposar solucions per canviar el sistema
Ja ho sabem: hi ha una crisi. I no és la primera que fa trontollar el sistema. Però si és diferent o ha tingut més ressò que les anteriors és perquè aquesta vegada, diuen els experts, té un component afegit: és global. Tenim un sistema financer que ha fet aigües, milers de persones s’han quedat sense feina, la fam augmenta i el planeta emmalalteix cada dia més.
Què ha passat aquesta vegada? Per què s’ha arribat fins aquí? Qui hi ha al darrera de la crisi? Què hi podem fer nosaltres? Arcadi Oliveres, líder dels moviments altermundistes, desemmascara en aquest llibre els principals culpables d’una crisi que s’hagués pogut evitar i de la qual tots en som una mica còmplices. Però, com diuen alguns, és massa tard per a ser pessimistes: les claus per al canvi són possibles. I ara, ja, del tot necessàries.

Arcadi Oliveres

Barcelona (1945), és doctor en Ciències Econòmiques i professor del departament d’Economia Aplicada de la UAB. Com a expert en relacions Nord-Sud i qüestions de desenvolupament i economia de la defensa, imparteix nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament. És president de Justícia i Pau, de la Fundació Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès i membre de la Societat Catalana d’Economia, d’ATTAC i de la junta de govern de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).
En el terreny editorial ha col·laborat en les obres ¿Quién debe a quién? Deuda ecológica y deuda externa (Barcelona, 2003), Aldea Global, Justícia Parcial (Barcelona, 2003), El ciclo armamentista en España (Barcelona, 2000) i Nord-Sud, diagnòstic i perspectives (Barcelona, 1988). En solitari ha publicat Contra la fam i la guerra (2004), Un altre món (2006) i El meu camí cap a la utopia (2008), tots tres a Angle Editorial, i també En qué mundo vivimos (Icària, 2009).