Avui jugarem a relaxar-nos

Guia per millorar l'atenció i la concentració de nens i joves, a casa o a l'escola

Glòria Martí i Carme Marrugat

Avui jugarem a relaxar-nos

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 17,90€

Col·lecció: Inspira, núm. 38

ISBN: 978-84-16139-04-0

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Maig del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Avui jugarem a relaxar-nos

Guia per millorar l'atenció i la concentració de nens i joves, a casa o a l'escola

Glòria Martí i Carme Marrugat

Seguir el ritme accelerat que imposa la vida actual no és fàcil i sovint provoca estrès i ansietat, fins i tot en els nens i els adolescents. Cal que pares i mestres actuem per afavorir el seu benestar familiar i el seu rendiment escolar.

Avui jugarem a relaxar-nos planteja més de seixanta activitats senzilles i agradables, de curta durada, mitjançant tècniques bàsiques de respiració, relaxació, consciència plena i visualització, que es poden fer individualment o en grup, a casa o a classe, al matí o al vespre.

Dirigides sobretot a nens i nenes de 6 a 12 anys, aquestes activitats potenciaran la intel·ligència emocional dels teus fills i milloraran les seves habilitats cognitives, com la memòria, l’atenció i la concentració. I tu trobaràs una manera nova, positiva i agradable de relacionar-te amb ells.

Ensenya els teus fills a relaxar-se, perquè estiguin més tranquils, dormin millor i se sentin més segurs

Inclou un CD amb activitats guiades.

Il·lustracions de: Clàudia de Puig Ripoll

Glòria Martí i Carme Marrugat

Glòria Martí és psicopedagoga i mestra d'infantil i primària. Ha fet el màster en Intervenció Pedagògica Sistèmica i Coaching sistèmic i el postgrau en Pedagogia sistèmica i formada en constel·lacions familiars. Treballa a l’IES Alexandre Satorras de Mataró.

Carme Marrugat és mestra, amb l'especialitat d'Educació Especial, i psicòloga. Va fer el postgrau en Educació Física i és llicenciada en Filologia Anglesa. Treballa a l’Escola Rius i Taulet de Barcelona.

Les autores formen part del grup d’Educació Emocional de l'ICE de la Universitat de Barcelona i fan formació en el Programa pilot de millora del rendiment escolar a l’ESO basat en l’entrenament de la relaxació i la concentració.

Recull de premsa

 

Bloc Educació Líquida - 09/12/2014

RAC1 "Tot és possible" - 22/08/2014

Cat. Ràdio - 29/07/2014

ARA - 5/07/2014

Premsa

Dossier de premsa