Barça. Emoció, gols i victòria

Miguel Ruiz (fotos) i Natàlia Arroyo (text)

Barça. Emoció, gols i victòria

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 34,50€

Col·lecció: Futbol Club Barcelona

ISBN: 978-84-15307-45-7

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 22 x 22 cm

Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta

Data primera edició: Novembre del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Barça. Emoció, gols i victòria

Miguel Ruiz (fotos) i Natàlia Arroyo (text)

Una gran temporada presidida per l'emoció fins al darrer segon

El llibre ressegueix la temporada 2015-16 del primer equip del FC Barcelona, en què es van aconseguir quatre títols: la Supercopa d'Europa, el Mundial de Clubs, la Copa i la Lliga, per mantenir-se al capdamunt del futbol mundial. Assistim, doncs, a l'espectacular joc d'un equip gairebé imbatible, però que va patir un sotrac que va afegir una enorme emoció a la consecució de la Lliga. També es mostra l'inici de la temporada 2016-17, amb la Supercopa d'Espanya i els nous fitxatges: Denis Suárez, Samuel Umtiti, Lucas Digne, André Gomes, Jasper Cillesen i Paco Alcácer.

El llibre es dirigeix als afeccionats del FC Barcelona i ens mostra, des de la més absoluta proximitat, la filosofia d'un equip que, en l'última dècada, s'ha guanyat el màxim respecte a tot el món pel seu estil de joc i pels seus valors esportius.

• Edició trilingüe: català, castellà i anglès

• Llibre oficial del FC Barcelona

Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Fotografia de: Miguel Ruiz Gregorio

Miguel Ruiz (fotos) i Natàlia Arroyo (text)

Miguel Ruiz és fotògraf oficial del FC Barcelona i, des de fa diversos anys, acompanya al primer equip de futbol durant tota la temporada i per tot el món.

Natàlia Arroyo va ser jugadora de futbol, ara és entrenadora de la selecció catalana de futbol femení, periodista d’esports al diari Ara, a més de tertuliana i comentarista en diferents mitjans.