Barça. Un triplet per a la història

Miguel Ruiz (fotos) i Joan Josep Pallàs (textos)

Barça. Un triplet per a la història

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 34,50€

Col·lecció: Futbol Club Barcelona

ISBN: 978-84-16139-74-3

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 22 x 22 cm

Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta

Data primera edició: Novembre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Barça. Un triplet per a la història

Miguel Ruiz (fotos) i Joan Josep Pallàs (textos)

Una visió des de dins a una temporada històrica

El llibre segueix la temporada 2014-15 del primer equip del FC Barcelona, que va arrencar amb el fitxatge de Luis Enrique i que va finalitzar amb la consecució del segon Triplet de la història del Club, que ha tornat a situar-se al capdamunt del futbol mundial. Assistim, doncs, a les victòries que van conduir als títols de Lliga, Copa i Champions, en una temporada marcada per la retirada de Xavi Hernández, després de 767 partits vestint la samarreta blaugrana. També es mostra l'inici de la temporada 2015-16, amb els nous fitxatges i el títol de la Supercopa d'Europa.

El llibre es dirigeix específicament als afeccionats i socis del FC Barcelona i ens mostra, des de la més absoluta proximitat, la filosofia d'un equip que, des de l'arribada de Pep Guardiola fins ara, s'ha guanyat el màxim respecte a tot el món per la seva manera de jugar i guanyar, així com pels seus valors esportius. Aquest enfocament, a més, no s'havia fet mai amb l'exhaustivitat i naturalitat que mostren les fotos dels jugadors, els tècnics i els afeccionats.

Fotografia de: Miguel Ruiz Gregorio

Miguel Ruiz (fotos) i Joan Josep Pallàs (textos)

Miguel Ruiz és fotògraf oficial del FC Barcelona i, des de fa diversos anys, acompanya al primer equip de futbol durant tota la temporada i per tot el món.

Joan Josep Pallàs és un periodista esportiu especialitzat en el Barça. Actualment és el cap de la secció d'Esports de La Vanguardia i durant anys ha publicat a Mundo Deportivo.

Recull de premsa

FCBarcelona - 4/12/2015

Deportes CUATRO (min. 28:30) - 27/11/2015

SPORT - 27/11/2015