Barcelona Botigues amb encant

.

Barcelona Botigues amb encant

EXHAURIT

Preu: 15,00€

Col·lecció: Souvenir, núm. 1

ISBN: 978-84-96970-06-9

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 18 x 18 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Octubre del 2007

Compartir aquesta pàgina a:

Barcelona Botigues amb encant

.

Un llibre fotogràfic de petit format amb un recorregut il·lustrat per les botigues històriques més emblemàtiques de Barcelona.
Amb fotografies de Consol Bancells
Barcelona. Botigues amb encant proposa descobrir les botigues tradicionals i amb més encants que formen part del paisatge urbà de Barcelona. Recull establiments d'ahir que són joies arquitectòniques i que avui encara funcionen. Amb un plànol de situació final, el llibre proposa descobrir les botigues històriques de la ciutat comtal. Moltes d'aquestes botigues conserven el seu esperit tradicional, forjat en unes èpoques marcades pels gremis; altres són clars exponents dels estils arquitectònics i decoratius que van marcar la fisonomia de la ciutat a principi del segle XX: el Modernisme i el Noucentisme.

Consol Bancells
>
És llicenciada amb grau en Història de l'Art, fotògrafa i documentalista. Especialitzada en la investigació sobre les arts decoratives aplicades a l'arquitectura i els comerços històrics de Catalunya, ha publicat els llibres Sant Pau, hospital modernista, El Modernisme a Mallorca, El Modernisme a l'Eixample de Barcelona, Farmàcies modernistes de Barcelona, Botigues històriques de Catalunya i Barcelona, botigues amb encant. Ha col·laborat com a fotògrafa i historiadora en projectes de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona