Barça!

Jordi Finestres

Barça!

Afegir al cistell

Preu: 39,00€

Col·lecció: Futbol Club Barcelona

ISBN: 978-84-96103-75-7

Nombre de Pàgines: 296

Mides: 24 x 30 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Novembre del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

Barça!

Jordi Finestres

Un homenatge als sentiments, la història i els valors d’un club universal. Les imatges més espectaculars i emotives de la història i del present del FC Barcelona. El gran llibre del Barça
Un homenaje a los sentimientos, la historia y los valores d’un club universal. Las imágenes más espectaculares y emotivas de la historia y del presente del FC Barcelona. El gran libro del Barça.
A tribute to those feelings, history and values of Barça, an universal club. The most spectacular and emotional images of history and the present of FC Barcelona. The big book of Barça.


Barça! Aquest llibre és molt més que 300 pàgines d’homenatge a un club esportiu. Són els sentiments, les emocions, la història i els valors que han ajudat a construir el FC Barcelona del segle XXI. Aquesta obra recull gràficament els eixos capitals de l’univers blaugrana: l’essència d’una entitat que ha esdevingut un fenomen esportiu i social conegut i respectat arreu del món.
La lectura d’aquesta obra permetrà al lector conèixer amb profunditat un dels clubs més emblemàtics del món. El llibre ens endinsa en el seu univers al voltant de sis grans apartats:
Barça, mite d’un país El sentiment català, el civisme, la democràcia i la universalitat han estat des del seu origen valors que el Barça ha fet seus. I per sobre de tot una voluntat de compromís amb la societat.
Més d’un segle d’història, democràcia i èxits esportius Els campionats, les finals, els títols, els jugadors... configuren un orgull per a la trajectòria esportiva de l’entitat. Més d’un segle d’història amb moments gloriosos que donarien per omplir capítols i més capítols d’èpica esportiva.
Una entitat multiesportiva El Barça és l’entitat que compta amb més seccions esportives de tot el món. És una voluntat històrica que ha perdurat i augmentat avui dia i que no es pot deixar passar per alt si es vol entendre la dinàmica del Club.
Una massa social universal La gent és el gran patrimoni del Club. El Barça és l’entitat esportiva amb més associats del món i amb un nombre de penyes que supera ja les 1.600. És sens dubte un valor humà impressionant que encara ho és més amb el suport de milions de seguidors d’arreu del món.
Un club estès per tot el món Anem on anem, al llarg i ample de cinc continents, el FC Barcelona és un club conegut, admirat i respectat. I aquest reconeixement és el millor punt de partida per a victòries futures.
El Museu del Barça Un recorregut pel Museu del FC Barcelona, el més visitat de Catalunya i el tercer de l’Estat, per descobrir una espectacular exposició d’objectes i trofeus, en la qual se sintetitza tota la història de l’Entitat

Jordi Finestres
Nascut el 1974, és periodista. Ha escrit una vintena de llibres, entre els quals Josep M. Planes. Memòria d'un periodista assassinat; Estanislau Basora, el mite de les Cinc Copes; Univers Tísner; Barça!; Mites de Barça; El cas Di Stéfano; El Barça en guerra; Barça, més que un club… També és guionista de programes documentals de temàtica històrica a Televisió de Catalunya i és col·laborador de La Vanguardia i de la revista Sàpiens.

Web del FC Barcelona