Cambrer, aquest cafè està fred!

Primers auxilis per millorar l'assertivitat, la comunicació i les relacions personals

Raquel Ballesteros

Cambrer, aquest cafè està fred!

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 18,90€

Col·lecció: Inspira, núm. 48

ISBN: 978-84-16139-30-9

Nombre de Pàgines: 208

Mides: 16,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Gener del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Cambrer, aquest cafè està fred!

Primers auxilis per millorar l'assertivitat, la comunicació i les relacions personals

Raquel Ballesteros

Vinyetes per millorar l'assertivitat i les relacions personals

Aquest és un llibre de psicologia quotidiana i habilitats socials, pensat per a tothom que vulgui apropar-se al món de l'assertivitat, la comunicació amb els altres i el coneixement d'un mateix i dels altres, i estigui disposat a fer-ho amb una bona dosi d'humor i un cert grau d'ironia.

Seguint les vivències de tres personatges principals, les seves famílies i els seus coneguts, el lector podrà conèixer i entrenar noves maneres d'enfrontar la seva vida. Gràcies al seu plantejament en vinyetes, Raquel Ballesteros aborda els problemes comunicatius d'una manera directa i molt intuïtiva. El lector hi trobarà unes pautes excel·lents per millorar les seves habilitats socials i emocionals.

«Un dels millors tractats d'intel·ligència emocional que s'han editat», Raimon Samsó.

«En un format original i fresc, les eines essencials per desenvolupar les nostres habilitats socials i emocionals per viure i conviure millor», Àlex Rovira.

Raquel Ballesteros

Llicenciada en Psicologia amb Màster en Psicologia Clínica i de la Salut i Musicoteràpia, va iniciar la seva tasca com a terapeuta i docent fa ja més de deu anys. Integra en el seu treball cosment i esperit, incorporant orientacions i eines com Mindfulness, PNL, Bioenergètica, Coaching, Gestalt, Tècniques d’Alliberament Emocional o Respiració conscient, englobades en el marc de la Teràpia d’Acceptació i Compromís.

www.raquelballesteros.com

Creadora de «Viñetas para vivir», un projecte per a adults de psicologia i desenvolupament personal en vinyetes, que fa accessible i planteja a través de l’humor i de les vivències quotidianes una nova manera de comunicar-nos, relacionar- nos amb nosaltres mateixos i amb els altres.

www.viñetasparavivir.com

Recull de premsa

La Vanguardia - 20/08/2015

Diari ARA - 16/04/2015

Diari ARA - 31/03/2015

TV Badalona - 1/02/2015