Canvia de vida, posa't a córrer

Eva Ferrer Vidal-Barraquer

Canvia de vida, posa't a córrer

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Portàtil, núm. 44

ISBN: 978-84-16139-00-2

Nombre de Pàgines: 240

Nombre d'il·lustracions: 43

Mides: 12 x 18 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Abril del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Canvia de vida, posa't a córrer

Eva Ferrer Vidal-Barraquer

Avui en dia córrer està de moda: s’ha convertit en hàbit, en teràpia o simplement en plaer. Moltes persones hi dediquen bona part del seu temps lliure. Però, ho fem de la manera més adequada? Córrer, és convenient per a mi? Com puc millorar la meva tècnica? Quina distància i quin ritme he d’assolir? Quins beneficis físics i psicològics aporta a la meva salut? Mitjançant explicacions pràctiques i senzilles, la doctora Eva Ferrer Vidal-Barraquer, especialista en medicina esportiva, et guiarà perquè aprenguis a córrer bé, milloraràs la teva tècnica i sabràs escoltar el teu cos perquè amb el running milloris la teva qualitat de vida. En aquesta edició especial, el llibre 'Canvia de vida, posa’t a córrer' va acompanyat d’un recull de 14 rutes perquè puguis practicar el running pels carrers de Barcelona, els seus parcs, les seves platges… i, d’aquesta manera, conèixer la ciutat mentre corres.

Eva Ferrer Vidal-Barraquer

Eva Ferrer Vidal-Barraquer va néixer a Barcelona el 1973 en una família de metges. A la Universitat de Barcelona s'especialitza en Medicina de l'Esport, i continua la seva formació al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, on creix la seva passió per la medicina associada a l'esport. Durant sis anys va dirigir el RA Wellness, centre de talassoteràpia del Le Meridien RA Beach Hotel & Spa.

Actualment és responsable de la Unitat de Valoració de la Salut de la cadena de fitness DiR, on centenars de socis passen per la seva consulta. A més, col·labora a Advance Medical, empresa pionera en segones opinions mèdiques.


Pel que fa a l'esport, va participar en carreres populars de curta distància (5-10 km), però una lesió als genolls va fer que es passés als patins en línia, sense perdre el contacte amb l'asfalt i les endorfines.

Premsa

Dossier de premsa