CatMasutra

El sexe clar i català

Maite Roldán

CatMasutra

EXHAURIT

Preu: 15,90€

Col·lecció: Humor, núm. 11

ISBN: 978-84-96970-99-1

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

CatMasutra

El sexe clar i català

Maite Roldán

SEGONA EDICIÓ

Un llibre divertidíssim i calent per riure i aprendre del sexe en català, amb il·lustracions d'Estudio Fénix
Un llibre, una guia o el diccionari imprescindible? Les tres coses, perquè CatMasutra compta amb fins a 48 postures sexuals inequívocament divertides i genuinament catalanes, cadascuna amb il·lustracions, barem de dificultat, durada prevista i apunts lingüístics o consells pràctics. L’hereu i la pubilla són els protagonistes, la resta... les situacions on podem divertir-nos, riure i per què no?, aprendre noves formes de fer servir com cal la nostra llengua!

Alguns exemples:
. Fer un parlem-ne: fer-ho a un caixer d’una famosa institució d’estalvi.
. Fer un verd: fer-ho amb molta iniciativa però amb pocs resultats.
. Fer uns Matinspuntsí: el clàssic quiqui matiner i amb presses que es fa entre el cafè i la dutxa amb el Josep Cuní de fons.

Maite Roldán
Va néixer a Barcelona l’any 1975. Es va criar en el que ella anomena la República Matriarcal Independent de Casa Seva. Un pis amb la seva mare, la seva tieta, les seves dues germanes, les seves tres cosines i una àvia omnipotent i omnipresent. Per viure en aquesta república tan especial només s’havien de seguir dues normes: estar unides i riure i pasar-ho bé. I és que aquest sentit de l’humor el que ha fet que escrivís aquest llibre. Per cert, mentre l’escrivia han arribat dues nebodes, la Olivia i la Idoia, resultat de practicar amb entusiasme el CatMasutra.

CATMASUTRA ANIMAT
CATMASUTRA ANIMAT