CATmasutra avançat

Més i millor!

Maite Roldán

CATmasutra avançat

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,90€

Col·lecció: Humor, núm. 17

ISBN: 978-84-15695-16-5

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

CATmasutra avançat

Més i millor!

Maite Roldán

Saps com es fa La boletaireo La puta i la Ramoneta? Has provat mai El capipota? Al llit, ets Guifré el Pilós o Pere el Cerimoniós?

CATmasutra avançat, més i millor! és la continuació del CatMasutra, el sexe clar i català. Si amb el primer llibre aconseguíem el nivell C, amb aquest s’assoleix l’excel·lència eròtica nostrada. L’autora va decidir que calia continuar aquest viatge eròtic cap a Ítaca a una platja del litoral català mentre sentia com les onades repetien un tots som pops llunyà i una gavina voladora voltejava sobre el mar.

Amb CATmasutra, avançat aconseguiràs més i millors orgasmes fent el tiqui-taca, el gos d’atura i el ball de la civada, gaudint d’un ben d’hora i fins i tot de 8 al dia! Perquè ja sabem, que si ens hi posem, els catalans som imparables!

Il·lustracions de: Joan Baranguer Codina

Maite Roldán

Maite Roldán neix a Barcelona l'any 1975. Va créixer a la República Matriarcal Independent de Casa Seva, que és casa vostra, si és que hi ha cases d'algú. La seva vida no la recull ni la Constitució espanyola del 78 ni l'Estatut del 2006. Li encantaria escriure una novel·la negra a bord del corredor del mediterrani, imitant l'Agatha Christie a l'Orient Express. Cada dia quan es lleva al matí es fa la pregunta sense resposta que turmenta tots els catalans: "envàs, on vas?".

Recull de premsa

El Punt Avui (22/04/2013)

La Vanguardia (21/03/2013)

Propera Parada: Cultura (03/03/2013)

Vaivé Llibres (28/02/2013)

Premsa

Dossier de premsa