Ciutat de vidre

Paul Auster

Ciutat de vidre

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Angle 25, núm. 6

ISBN: 978-84-15307-84-6

Nombre de Pàgines: 152

Mides: 13,8 x 21,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Ciutat de vidre

Paul Auster

Quinn es guanya la vida escrivint novel·les policíaques i, després de les morts de la seva dona i el seu fill, viu una existència solitària enmig del bullici de la gran ciutat. Trobarà un al·licient inesperat en la seva vida quan un individu el truca insistentment a mitja nit, confonent-lo amb un detectiu anomenat Paul Auster. Quinn decidirà suplantar l’enigmàtic detectiu i acceptar el cas: l’individu li demanarà protecció davant del seu pare, un home amb un passat i un present ben foscos.

Ciutat de vidre és la primera novel·la de Trilogia de Nova York, que va situar Auster com un dels narradors més destacats d’Estats Units i el va projectar internacionalment. La seva translació al format de novel·la gràfica va superar totes les expectatives possibles i va convertir-se instantàniament en un llibre de culte que, passats els anys, manté el seu fulgor, la seva fascinació hipnòtica.

«Un dels cent millors còmics de la història.» —Publishers Weekly

«Possiblement no siguem capaços d’expressar els elogis que es mereix l’adaptació que David Mazzucchelli i Paul Karasik han fet de Ciutat de vidre.» —Amazon.com

«L’adaptació gràfica de la novel·la de misteri existencialista d’Auster, ara amb una introducció d’Art Spiegelman, ha estat un clàssic de culte durant anys. Sorprenentment, fa més profunda la foscor i la força de l’original.» —Publishers Weekly

 

"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Traduït per: Joan Sellent Arús

Paul Auster

Nascut a Newark (Nova Jersey) el 1947, és novel·lista, poeta, guionista i director de cinema. Va estudiar literatures europees a la Universitat de Columbia (Nova York). Va viure durant tres anys a França, fent tota mena de feines, com ara traductor i negre literari. Des del 1974 viu a Nova York. En la seva obra destaquen Trilogia de Nova York (Ciutat de vidre, Fantasmes i L’habitació tancada), La música de l’atzar, Leviatan, El llibre de les il·lusions, Bogeries de Brooklyn, o 4, 3, 2, 1. És un dels autors més llegits i traduïts de la literatura actual.

 

Joan Sellent

Nascut a Castellar del Vallès el 1948, és llicenciat en Filologia Catalana per la UAB i màster en Traducció Literària per la Universitat de Manchester. Es dedica majoritàriament a la traducció teatral: Shakespeare, Tennessee Williams, Harold Pinter, David Mamet, Arthur Miller, etc. En narrativa, entre altres obres, ha traduït David Copperfield, L’illa del tresor i la Trilogia de Nova York, de Paul Auster.

Recull de premsa

Catalunya Ràdio 'Estat de Gràcia' - 12/04/2018

Comicat - 11/04/2018

El Club de Cultura tresc.cat - 10/11/2017

Comicat - 11/10/2017

Paranoia68 - 26/09/2017