Contemplant el monstre

Joan Cavallé

Contemplant el monstre

Afegir al cistell

Preu: 19,90€

Col·lecció: Narratives, núm. 37

ISBN: 978-84-96521-96-4

Nombre de Pàgines: 344

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Tapa dura amb Sobrecoberta

Data primera edició: Setembre del 2007

Compartir aquesta pàgina a:

Contemplant el monstre

Joan Cavallé

Un esplèndid retrat de la nostra societat i dels monstres que hi habiten
El lector ha de creuar, pàgina a pàgina, un autèntic camp de mines, de pistes que cal ajuntar per arribar a la veritat


Finals del segle XX. Dia de Sant Jordi. Cinc de la tarda. A la capital de l'Estat un cotxe bomba esclata en una plaça cèntrica i provoca una masacre d'enormes proporcions. Ni la manera d'actuar ni les dimensions són les habituals dels grups o moviments terroristes coneguts. No hi ha pistes ni comunicats. Les autoritats estan desconcertades.
Així arrenca la trama de Contemplant el monstre, un extraordinari engranatge literari que ens endinsa en l'ànima d'un terrorista, que ens en revela els motius, la seva lluita interior per actuar sense pietat ni remordiment, l'espiral de follia i raó que el porta a creure's un déu.
Els polítics, els mitjans de comunicació, els petits delinqüents, els funcionaris, els intel·lectuals i escriptors, la reialesa, l'exèrcit, l'església, els ciutadans anònims... Tots els col·lectius són sacsejats per la brutalitat de l'atemptat.
Amb un estil madur i àgil Joan Cavallé traça un esplèndid panorama de la nostra societat, amb múltiples històries individuals que s'entrellacen en un brillantíssim exercici narratiu, ple de jocs, pistes i paranys per al lector.

Joan Cavallé Busquets
Nascut a Alcover el 1958, actualment es dedica a la gestió cultural a Tarragona. S'ha dedicat professionalment a la llengua, com a ensenyant i com a tècnic. És membre de diverses entitat culturals i socials. Publica articles regularment a El Punt i a diverses revistes. En l'última dècada ha guanyat premis de teatre, periodisme, traducció i novel·la -entre ells dos premis de la Crítica Serra d'Or.
El seu treball literari es dirigeix a la narrativa i al teatre. En aquest darrer àmbit compta amb una desena d'obres estrenades. En narrativa ha publicat, entre altres, Camell de doble gepa (1989), Les flors verinoses (1990) i Rei de mi (1994, premi Ciutat d'Alzira de novel·la). Contemplant el monstre és l'obra d'un autor amb ple domini dels seus recursos.

Joan Cavallé

Nascut a Alcover el 1958, actualment es dedica a la gestió cultural a Tarragona. S'ha dedicat professionalment a la llengua, com a ensenyant i com a tècnic. És membre de diverses revistes. Publica articles regularment a El Punt i a diverses revistes.  En l'última dècada ha guanyat premis de teatre, periodisme, traducció i novel·la -entre ells dos premis de la Crítica Serra d'Or. 

El seu treball es dirigeix tant a la narrativa com el teatre. En aquest darrer àmbit compta amb una desena d'obres estrenades. En narrativa ha publicat, entre altres, Camell de doble gepa (1989), Les flors verinoses (1990) i Rei de mi (1994, premi Ciutat d'Alzira de novel·la). Contemplant el monstre és l'obra d'un autor amb ple domini dels seus recursos.