Coses que cal saber

A. M. Homes

Coses que cal saber

Afegir al cistell

Preu: 15,90€

Col·lecció: Narratives, núm. 19

ISBN: 978-84-96103-48-1

Nombre de Pàgines: 264

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

Coses que cal saber

A. M. Homes

«Una col·lecció divertida, brillant i enèrgica, suau com l’aire, estranya com un somni i monstruosa com la veritat mateixa.» [The Guardian]
«El món d’A. M. Homes, a mig camí de la imaginació i el record, se situa més enllà del que percep la majoria.» [Granta]

Coses que cal saber és l’últim i sorprenent recull de narracions d’A. M. Homes, considerada l’autora més atrevida de la seva generació. Amb trames argumentals i una recreació psicològica que sacsejaran el lector, Homes revela la part fosca de la vida domèstica i tradicional: l’hostilitat latent, la incomunicació, els drames que esclaten entre amics, amants i familiars. En definitiva, una crònica sublim de la societat actual, híbrida i complexa, que segueix preocupada per les questions de sempre: identitat, origen i pertinença.

A. M. Homes
Nascuda el 1961 a Washington (Estats Units), segons ella, una ciutat surrealista perquè no pertany a cap Estat. És l’autora de les novel·les «Jack» (1989), «In a Country of Mothers» (1993), «The End of Alice» (1995), la qual va ser objecte de polèmica i d’intents de censura -replicats amb l’assaig «Appendix A» (1996)-, i «Music for Torching» (1999). Ha escrit també el recull de contes «The Safety of Objects» (1990), del que se n’ha fet una versió cinematogràfica. Ha publicat textos a «Granta», «The New Yorker» i «The New York Times», entre d’altres. A. M. Homes és professora d’Escriptura creativa a la Universitat de Columbia, i viu a la ciutat de Nova York.