De què parlem els homes quan parlem sincerament de sexe

Josep López Romero

De què parlem els homes quan parlem sincerament de sexe

Afegir al cistell

Preu: 18,00€

Col·lecció: Inspira, núm. 5

ISBN: 978-84-96970-35-9

Nombre de Pàgines: 304

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

De què parlem els homes quan parlem sincerament de sexe

Josep López Romero

Tretze homes entre els 27 i els 53 anys es reuneixen per parlar sobre les seves experiències sexuals. Què els excita? Què busquen? Com ho busquen? En parlen?...
Totes aquestes preguntes tenen resposta en aquest llibre. Prou teories! Escoltem-los parlar a ells mateixos sobre sexe.

Tot el que has volgut saber sobre els homes i el sexe però mai no has gosat preguntar
¿Són sincers els homes quan parlen entre ells? Anem una mica més enllà: ¿Són sincers quan parlen de sexe entre ells? I encara més:¿De què parlen quan parlen sincerament de sexe? De forma anònima, tretze homes de diferents edats i professions parlen amb serietat i desimboltura de les seves experiències sexuals i dels tabús que envolten el sexe. La pornografia, la parella, l’homosexualitat, el sexe unit a la manca d’amor, els orgasmes, la sida, la prostitució, les destrempades o el sexe per Internet són alguns dels temes que sorgeixen en les converses d’aquest grup d’homes de carn i ossos sobre els desitjos i les fantasies íntimes masculines.
De què parlem els homes quan parlem de sexe sorprèn i escandalitza per la seva sinceritat: permet a les lectores un voyeurisme sense precedents i als lectors la possibilitat de contrastar la pròpia experiència sense autoenganys.
«A la vida hi ha dues coses importants: el sexe i... i... Bé, ara no recordo l’altra.» (Woody Allen)

Josep López Romero
És periodista i assessor de comunicació per a institucions i empreses, i exerceix també de coach d’escriptors. És autor de Cinemanía (Temas de Hoy, 1995), El camino de las hormigas, 29 + 1 consejos para mejorar tu comunicación escrita tanto personal como profesional (Alba Editorial) i El valor del Samurái (Planeta, 2007). Viu prop de Barcelona, en una casa envoltada de pins i alzines que comparteix amb la Cristina, el Martí, la Rita i el Daix.