Diari del teu nadó

L'aventura del primer any

Diari del teu nadó

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,90€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-16139-85-9

Nombre de Pàgines: 96

Mides: 21 x 21 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Febrer del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Diari del teu nadó

L'aventura del primer any

Aquest diari és com un bagul on conservaràs tots els teus records del primer any del teu nadó. També hi podràs enganxar les millors fotos de les noves experiències de la família

Aquest diari segueix tots els moments importants de la vida d'un nadó al llarg del seu primer any de vida, des del mateix naixement fins a la festa del primer aniversari.

Els pares hi podran anotar tota la informació i les dades relacionades amb el seu fill: quan va néixer?, on?, quant pesava?, quina mida feia?, qui el va anar a visitar a l'hospital?, quins altres noms havien pensat per ell o ella?, quines cançons o quines joguines li agradaven? També hi podran enganxar fotografies seves o de la família, i tota mena de records.

Al llibre hi ha tot de cançons, endevinalles i frases inspiradores perquè també serveixi per jugar amb el nen i, en un sentit més pràctic, unes taules per anotar el pes i l'alçada del nen al final de cada trimestre.

Segur que al nen o nena, quan sigui una mica més gran, li encantarà mirar una i altra vegada el llibre del seu primer any.