Diari d'un home de cinquanta anys

Henry James

Diari d'un home de cinquanta anys

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 7,00€

Col·lecció: El far, núm. 3

ISBN: 978-84-96521-33-9

Nombre de Pàgines: 88

Mides: 12 x 18 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2006

Compartir aquesta pàgina a:

Diari d'un home de cinquanta anys

Henry James

Henry James planteja en aquesta novel·la curta l’encert o l’error en la presa de decisions en cada moment de la vida, i com la visió dels fets va canviant amb els anys.

Fent estada a Florència, un home de cinquanta anys coneix la filla d’un amor seu de joventut. Coneix també el seu pretendent, un jove anglès en qui sembla reconèixer la seva pròpia història amorosa, que va acabar amb una ruptura dolorosa. Creu que, ara, ha de protegir el jove anglès perquè no es repeteixi el mateix desenllaç.Més desencantat i escèptic amb el pas dels anys, el narrador dubta si podem traslladar realment la nostra experiència a la vida dels altres, o si cada vida és única i irrepetible.
Traducció d'Àlex Gombau.

Henry James

Nascut a Nova York l’any 1843, Henry James és considerat un mestre de la novel.la psicològica i la seva influència en la narrativa del segle XX és inqüestionable. Excepcionalment ben escrites, les seves novel.les solen abordar les relacions sentimentals entre homes i dones i les diferències culturals entre Europa i Estats Units. Entre les seves obres principals figuren "Els ambaixadors", "La copa daurada" o "Un altre pas de rosca". Les seves novel.les curtes, com "Diari d’un home de cinquanta anys", es consideren obres mestres del gènere. James va ser també un brillant crític i teòric. Nacionalitzat britànic, va morir a Londres el 1916.