Diner feliç

Una economia ètica i conscient és possible

Raimon Samsó

Diner feliç

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,90€

Col·lecció: Inspira, núm. 35

ISBN: 978-84-15695-51-6

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Diner feliç

Una economia ètica i conscient és possible

Raimon Samsó

Cada vegada se senten més veus que parlen del final del capitalisme i de la necessitat d'abandonar els diners com a únic objectiu vital. Raimon Samsó, gran expert en desenvolupament personal, creu que una nova economia centrada en valors humans és possible, i que si reorientem les nostres prioritats en aquesta direcció aconseguim ser més feliços, espirituals i, també, més pròspers.

A Diner feliç trobaràs orientació i pautes per aquesta nova sensibilitat:

• Com generar ingressos responsables, sostenibles i feliços

• Com ens ajuda la banca ètica

• Cal assumir que el temps val més que els diners i que les persones són més importants que les coses

• Cal establir el benestar com a objectiu principal de la nova empresa

• Cal renovar-nos: dels valors decadents cap als valors emergents • Hem d'aprendre a ser líders des del cor i amb els nous valors

Amb el diner feliç tothom pot arribar a «la veritable prosperitat», en què no cal sacrificar res a canvi de la riquesa: es pot ser feliç, espiritual i alhora pròsper.

Introducció de: Joan Antoni Melé

Raimon Samsó

És llicenciat en Ciències Econòmiques, coach per a emprenedors i autor d'onze llibres de desenvolupament personal i de sis llibres electrònics. Va treballar en multinacionals i bancs durant quinze anys, fins que va abandonar un tipus de feina que ja no quadrava amb els seus valors i va començar des de zero com a coach, escriptor i conferenciant. Avui és reconegut com l'autor de referència per als emprenedors que desitgen crear projectes amb ànima.

Entre els seus llibres, sovint amb diverses reedicions, destaquen Manual de prosperidad, El maestro de las cometas, Cita en la cima: el método de los deseos cumplidos, Cien preguntas que canviaran tu vida en menos de una hora i les novel·les Dos almas gemelas i Juntos. Angle Editorial va publicar El Codi dels Diners el seu gran best seller el gener del 2011.

Col·labora en l'espai «Com tenir feina» del programa "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio. I escriu en les revistes Essencial, dDona i el suplement Semanal d'El País.

Recull de premsa

Programa Via Lliure, RAC1 - 05/01/2014

Programa Matí a quatre bandes, de Ràdio4 - 23/12/2013

Programa L'ofici de viure, Catalunya Ràdio - 01/12/2013

Programa Escola de vida, Ràdio4 - 12/10/2013

Premsa

Dossier de premsa