Ebre 1938

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 23,90€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-17214-51-7

Nombre de Pàgines: 120

Mides: 24 x 22,5 cm

Enquadernació: Tapa dura folrada

Data primera edició: Novembre del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Un moment històric clau. Una batalla decisiva. Un llibre únic. A partir de recreacions actuals, il·lustracions i documents de l’època, Ebre 1938 permet tenir una visió completa de la batalla de l’Ebre: l’evolució dels combats, les trinxeres, l’armament i els objectes personals dels soldats, el paper de l’aviació i la rereguarda, l’ofensiva final...

Francesc Xavier Hernàndez Cardona i Mar Hernàndez Pongiluppi

F. Xavier Hernàndez Cardona Historiador i catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials de la Universitat de Barcelona. Ha participat en diferents projectes museogràfics, entre els quals la coordinació historicomuseogràfica del Museu d’Història de Catalunya i el comissariat de l’exposició “Donec Perficiam” del Born Centre Cultural de Barcelona. També ha participat en nombrosos projectes relacionats amb la iconografia didàctica i l’arqueologia del conflicte. És investigador principal del grup de recerca Didpatri de la Universitat de Barcelona. Distingit per la Generalitat de Catalunya amb la medalla Narcís de Monturiol en reconeixement al mèrit científic i tecnològic.

Mar Hernàndez Pongiluppi És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. S’ha especialitzat en escultura i té nombroses obres en espais públics. Ha treballat en la realització d’escenografies i escultures hiperrealistes per a espais museogràfics, per exemple a l’exposició “Donec Perficiam” del Born Centre Cultural de Barcelona, al Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana dels Monjos, al Centre d’Interpretació de la Batalla de Talamanca, a l’exposició “El asombro de Darwin” de la Casa de las Ciencias de la Corunya... També ha treballat en el camp de la il·lustració, fent matte paintings per a diverses publicacions i projectes de recerca. Ha estat professora de Didàctica de l’Expressió visual i Plàstica de la Universitat de Barcelona. És membre del grup de recerca Didpatri, de la Universitat de Barcelona.

Recull de premsa

Universitat de Barcelona - 10/12/2018

Catalunya Vanguardista - 10/12/2018

Vilaweb - 8/12/2018