El casament de la Bruixa Avorrida

Enric Larreula i Roser Capdevila

El casament de la Bruixa Avorrida

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 8,90€

Col·lecció: Les memòries de la Bruixa Avorrida, núm. 1

ISBN: 978-84-15695-68-4

Nombre de Pàgines: 32

Nombre d'il·lustracions: 32

Mides: 18,4 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

El casament de la Bruixa Avorrida

Enric Larreula i Roser Capdevila

La Bruixa Avorrida es troba un dineret, amb el dineret es compra un llacet iamb el llacet està tan bonica... que un esquelet, el monstre de Frankenstein, un fantasma, un vampir, una mòmia, l'Home Llop i un Bruixot, s'hi volen casar. Però a qui tria per marit?

L'origen d'aquest conte prové d'un llibre manuscrit que l'antiquari Benjamí Wolgoshen va trobar en el doble fons d'un calaix d'un escriptori molt vell que havia comprat a un venedor ambulant. Qui havia escrit el llibre? No ho sabia.Quan l'havien escrit? Tampoc. Què deia el llibre? Impossible de saber-ho perquè estava escrit en uns signes molt estranys i misteriosos. Benjamí Wolgoshen, mort de curiositat, va dedicar molts anys de la seva vida a intentar desxifrar el contingut d'aquell llibre secret sense aconseguir-ho.

Finalment un mag anomenat Magicus Tremendus va descobrir que es tractava de les memòries personals de la bruixa Prímula Farigola escrites de la seva pròpia mà. Aquell descobriment va ser considerat molt important entre tots els savis del món, perquè Prímula Farigola, més coneguda com a Bruixa Avorrida, va ser una de les darreres representants de les bruixes de l'antiga escola.

Magicus Tremendus, que de jove havia estat farmacèutic, va descobrir també que el llibre no estava escrit en clau, sinó que Prímula tenia molt mala lletra.

T'oferim doncs un dels capítols de l'extraordinària vida de la Bruixa Avorrida tal com ella mateixa va deixar-la escrita.

Il·lustracions de: Roser Capdevila

Enric Larreula i Roser Capdevila

Roser Capdevila i Valls

Neix a Barcelona el 23 de gener de 1939. Estudia Belles Arts a l’escola Massana de Barcelona. Les seves primeres activitats professionals abracen els estampats sobre teles, pintures a l’oli i aquarel•les. A partir del 1980 es dedica a escriure i a il•lustrar contes per a editorials de França, Alemanya, Àustria, Itàlia, Canadà, Bèlgica, Països Escandinaus i Japó, a banda de les del seu país natal, fins a completar una extensa bibliografia de més de tres-cents títols.

És l’autora de les sèries d’animació Les Tres Bessones, el Sans Barbe, Les Belles Histoires, La Bruixa Avorrida, Les Tres Bessones Bebés i la gallina Koki.

La Roser està casada amb en Joan, té tres filles bessones, la Teresa, l’Anna i l’Helena i set néts.

Enric Larreula i Vidal

Va néixer a Barcelona l'any 1941. Des dels 14 anys va fer feines diverses fins que l'any 1969 es va posar a ensenyar català en una escola. Ja de gran va estudiar Filologia Catalana a la Universitat Autònoma, on després treballaria de professor de Didàctica de la Llengua. Ha escrit molts llibres per a infants, per a joves i per a adults.

Premsa

Dossier de premsa