El cervell convuls

Relats detectivescos d'una neuròloga

Suzanne O’Sullivan

El cervell convuls

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 19,90€

Col·lecció: Inspira, núm. 68

ISBN: 978-84-17214-58-6

Nombre de Pàgines: 336

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2019

Compartir aquesta pàgina a:

El cervell convuls

Relats detectivescos d'una neuròloga

Suzanne O’Sullivan

El cervell convuls segueix les històries de persones amb diagnòstics mèdics tan estranys que els metges no saben com resoldre’ls. Un home que veu personatges de dibuixos animats que caminen per l’habitació; una noia a qui el món se li transforma constantment, com si fos Alícia al país de les meravelles; una persona que es converteix en una nina cada vegada que vol moure’s... El cervell és l’estructura més complexa de l’univers. Els neuròlegs han d’aclarir cada cas clínic seguint pistes minúscules i imprecises, sovint desconegudes, en un autèntic treball de detectius mèdics. En aquest llibre fascinant, la prestigiosa neuròloga Suzanne O’Sullivan ens presenta els casos més sorprenents que ha tractat en la seva trajectòria professional i fa un viatge que ens mostra els misteris insondables dels nostres cervells i la infinita varietat de la vida humana.

«Tendre, emocionant i captivador, aquest és un llibre sobre neurologia, i sobre com el funcionament del nostre cervell ho afecta tot. Però és molt més que això.» — Christie Watson

Traduït per: Anna Turró Armengol

Suzanne O’Sullivan

Suzanne O’Sullivan Nascuda a Irlanda, actualment viu a Londres, on treballa com a especialista en Neurologia des de 2004, primer al Royal London Hospital i actualment al National Hospital for Neurology and Neosurgery i en la unitat especial de la Epilepsy Society. Ha desenvolupat una àmplia experiència en el tractament de pacients amb malalties psicosomàtiques, així com aquells que pateixen desordres físics com l’epilèpsia. El seu primer llibre Tot és al teu cap, publicat per Angle Editorial (2016), va obtenir el premi Wellcome Book.

Recull de premsa

Noticias de ciencia - 12/03/2019