El coll no enganya

i altres reflexions sobre ser dona

Nora Ephron

El coll no enganya

Afegir al cistell

Preu: 16,50€

Col·lecció: Inspira, núm. 4

ISBN: 978-84-96970-27-4

Nombre de Pàgines: 208

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Tapa dura amb Sobrecoberta

Data primera edició: Febrer del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

El coll no enganya

i altres reflexions sobre ser dona

Nora Ephron

Una mirada sincera i hilarant sobre les dones madures
Nora Ephron ha estat nominada tres vegades a l’Oscar pels guions de Quan en Harry va trobar la Sally, Silkwood i Alguna cosa per recordar El coll no enganya ha estat a la llista dels llibres més venuts del New York Times i s’ha venut a més de trenta països

Un llibre hilarant sobre la maduresa femenina
Lluny de l’imaginari masculí en què les dones només existeixen fins als trenta anys, a les dones de quaranta, i més, els segueix interessant la vida: l’amor, els cosmètics, la política, els fills, la feina, les ulleres de sol i les bifocals, els pisos i els secrets de la cuina més moderna...
Amb un to despreocupat, personal i planer, i amb un sentit de l’humor agut i àcid, Nora Ephron aborda les tribulacions de la dona madura moderna (la menopausa, la casa sense els nens, els estralls físics del pas dels anys, els líftings...) i recorda els moments àlgids de la seva joventut (la descoberta d’alguns plats com el strudel de col, els primers amors, els seus glamorosos dies com a becària de la Casa Blanca, i que no es malinterpreti...)
«No cal ser una novaiorquesa postmenopàusica amb un look liberal i uns ingressos acceptables per divertir- se amb la visió de la vida de Nora Ephron» (Kirkus Review).
«Tots els llibres que he llegit sobre l’edat diuen que fer-se gran és magnífic. El que és magnífic és madurar, tenir seny i ser savi, i trobar-se en aquell punt en què entens de què va la vida. No suporto la gent que diu aquesta mena de coses. En què pensen? És que no tenen coll?» (El coll no enganya i altres reflexions sobre ser dona).
Traducció de Mar Albacar

Nora Ephron
Va néixer l’any 1941 a Nova York i es va educar a Los Angeles. És columnista, novel·lista i guionista. Va començar la seva carrera periodística al New York Post, i ha escrit al The New York Times i a les revistes Esquire i New York, entre d’altres. Ha estat nominada tres vegades a l’Oscar al Millor Guió Original per Silkwood, la comèdia romàntica Quan en Harry va trobar la Sally i Alguna cosa per recordar, pel·lícula que també va dirigir, i és autora dels bestsellers Ensalada loca i Se acabó el pastel (Anagrama). Va morir el 2012.

«Quan la Nora va trobar la mort» d'Eva Piquer a l'Ara