El col·leccionista de sons

Fernando Trias de Bes

El col·leccionista de sons

Afegir al cistell

Preu: 18,00€

Col·lecció: Narratives, núm. 34

ISBN: 978-84-96521-65-0

Nombre de Pàgines: 344

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Tapa dura amb Sobrecoberta

Data primera edició: Febrer del 2007

Compartir aquesta pàgina a:

El col·leccionista de sons

Fernando Trias de Bes

L'obsessió per completar la seva col·lecció de sons convertirà un geni en un assassí implacable.
A qui li va agradar "El perfum", gaudirà de valent amb "El col·leccionista de sons".


Un thriller trepidant: una arravatada història d'amor basada en la llegenda i l'òpera de Tristany i Isolda
Des de ben petit Ludwig Schmitt von Carlsburg té un do extraordinari: és capaç de captar tots els sons, conservar-los i interioritzar-los.
Passa la infantesa col·leccionant-ne obsessivament, fins que un dia s'adona que només n'hi falta un: "un so celestial, màgic i etern", el so pel qual homes i dones vendrien l'ànima al diable, el so de l'amor perfecte. I dedicarà totes les seves energies a trobar-lo.
Amb els anys Ludwig es convertirà en un cantant d'òpera esplèndid, genial, capaç d'interpretar qualsevol gran obra. Però inexorablement el seu do comporta una maledicció.
Aquell so esmunyedís, introbable, domina la seva voluntat i, a la recerca de l'amor perfecte, farà que es converteixi en el seductor i l'assassí més inquietant d'Alemanya.
Basada en la llegenda i l'òpera de Tristany i Isolda, aquesta arravatada història d'amor, ambientada en ple romanticisme alemany, atrapa el lector en una trama apassionant i sorprenent.

Fernando Trias de Bes
Va néixer a Barcelona el 1967. Ha publicat els llibres La bona sort (2004) amb Álex Rovira, traduït a més de trenta idiomes, El venedor de temps (2005) i Relatos absurdos (2006).
Paraules sota el mar (Angle Editorial 2005) va ser la primera novel·la d'un cicle que té com a nexe comú l'amor inabastable i la música. El col·leccionista de sons n'és la segona. A Angle ha publicat també La història que m'escriu.Trias de Bes és col·laborador habitual d'El País Semanal.

Web de Fernando Trias de Bes

Fernando Trias de Bes

Va néixer a Barcelona el 1967. Ha publicat els llibres La bona sort (2004) amb Álex Rovira, traduït a més de trenta idiomes, El venedor de temps (2005) i Relatos absurdos (2006). Paraules sota el mar (Angle Editorial 2006) va ser la primera novel·la d'un cicle que té com a nexe comú l'amor inabastable i la música. El col·leccionista de sons n'és la segona. Trias de Bes és col·laborador habitaul d'El País Semanal.