El diccionari del diable

Ambrose Bierce

El diccionari del diable

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 11,90€

Col·lecció: El far, núm. 25

ISBN: 978-84-16139-28-6

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 12 x 18 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Gener del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

El diccionari del diable

Ambrose Bierce

Cínic, àcid, irreverent, càustic, brillant, inflamador, hilarant, revelador, inimitable, corrosiu... Ambrose Bierce va escriure El diccionari del diable al llarg d'uns quaranta anys. De la A a la Z, amb definicions directes i precises, Bierce va dinamitant els fonaments de la societat (el govern, l'església, l'exèrcit, les convencions...) i de les persones (la família, la religió, l'amor, la raó...).

Res ni ningú no se salva: la mirada penetrant de Bierce és implacable amb tots els defectes i totes les febleses humanes. I fins i tot, amb el que sovint consideraríem lògic, establert, raonable o tradicional.

En aquesta antologia pensada per als lectors actuals, la intel·ligència analítica i l'humor negre d'Ambrose Bierce brillen en cada paraula definida per il·luminar el costat fosc de la humanitat.

Aquest llibre ha estat editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Traduït per: Pere Ignasi Guixà Cerdà

Ambrose Bierce

Al llarg de quaranta anys va ser un columnista d'enorme popularitat en diaris de San Francisco i Londres, i la seva obra literària —contes, aforismes, faules— li ha assegurat un lloc de privilegi entre els grans narradors d'Estats Units, al costat d'Edgar Allan Poe i Mark Twain.

Recull de premsa

Llengua Catalana - 30/12/2016

El Punt Avui - 04/06/2015 

Blog de Jordi Cervera - 06/03/2015