El difícil art de mantenir l’equilibri en un gronxador

Emmanuelle Urien

El difícil art de mantenir l’equilibri en un gronxador

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 14,90€

Col·lecció: Narratives, núm. 68

ISBN: 978-84-15695-97-4

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

El difícil art de mantenir l’equilibri en un gronxador

Emmanuelle Urien

Casada amb l’home ideal i mare de tres fills, Pauline creia que la seva vida era perfecta, però se’n necessiten dos per mantenir l’equilibri en el balancí de l’amor.

Quan s’assabenta que el seu marit l’enganyava amb la seva millor amiga, a Pauline ni tan sols li quedarà el consol d’odiar la seva rival, perquè acaba de morir en estranyes circumstàncies. En una baralla constant entre l’odi i el dolor, la recerca de venjança i el desig de reconstruir la seva vida, es deixa aconsellar per la seva mare psiquiatra i entra en acció: es fa passar per vídua, s’apunta a webs de contactes i se’n va de cacera... Fins que un dia Yann, el seu exmarit, desapareix realment.

Amb una mirada alhora crua i divertida per descriure la infidelitat, Emmanuelle Urien retrata el procés de dol d’una dona traïda: eufòria i desànim, amor i odi, pena i superació.

Una tragicomèdia carregada d’humor negre femení.

Traduït per: Marta Marfany Simó

Emmanuelle Urien

Nascuda a Angers (França), és escriptora, traductora, música i cantant. Ha guanyat nombrosos premis literaris i ha conreat amb èxit diferents gèneres, des de la novel·la eròtica fins a la novel·la negra. Traduïda a diversos idiomes, El difícil art de mantenir l’equilibri en un gronxador és la seva primera obra publicada en català. www.emmanuelle-urien.org

Recull de premsa

Un racó per llegir 

Premsa

Dossier de premsa