El llibre de la Marató

Nou relats contra les malalties minoritàries

Varis Autors

El llibre de la Marató

EXHAURIT

Preu: 9,00€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-9824-587-5

Nombre de Pàgines: 128

Mides: 13 x 20 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Desembre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

El llibre de la Marató

Nou relats contra les malalties minoritàries

Varis Autors

Lolita Bosch, Andreu Martín, Quim Monzó, Esperança Camps, Jordi Sierra i Fabra, Manuel Baixauli, Rafael Vallbona, Eloi Vila i Marius Serra amb preàmbul de Mònica Terribas.

La Marató de TV3 és un gran esdeveniment anual: un programa de televisió en directe de prop de catorze hores de durada, impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3, que té la finalitat d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica sobre malalties que, ara com ara, no tenen una curació definitiva. Enguany, el repte de La Marató és aconseguir fons per finançar projectes de recerca biomèdica relacionats amb les malalties minoritàries. Una malaltia minoritària és una malaltia greu, poc freqüent i que afecta un nombre reduït de persones. Són patologies bastant desconegudes, fins i tot per als metges. És per aquest motiu que els afectats poden sentir-se perduts i, de vegades, desesperats. Busquen respostes: necessiten saber contra què lluiten.
Per a tots els afectats i de forma desinteressada, els escriptors Manuel Baixauli, Lolita Bosch, Esperança Camps, Andreu Martín, Quim Monzó, Màrius Serra, Jordi Sierra i Fabra, Rafael Vallbona i Eloi Vila han cedit aquests relats per contribuir, mitjançant la literatura, a ser conscients del que pot significar patir una malaltia minoritària i recaptar fons per a la investigació científica.
Tots els que han fet possible aquest llibre –autors, editors, industrials i distribuïdors– hi han col·laborat de manera totalment desinteressada. (Comprant aquest llibre ajudes a recaptar fons per la lluita contra les malalties minoritàries).