El llibre dels desitjos

Asun Lasaosa i Maite Roldán

El llibre dels desitjos

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Altres

ISBN: 978-84-15002-83-3

Nombre de Pàgines: 216

Mides: 21 x 21 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Novembre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

El llibre dels desitjos

Asun Lasaosa i Maite Roldán

Enginyós, divertit i magníficament il·lustrat, El llibre dels desitjos és un regal esplèndid per començar a fer realitat els nostres somnis.
Perquè, de vegades, els desitjos es fan realitat.
Diu la tradició que els desitjos no s'han de dir en veu alta, perquè sinó no es compleixen. Però en canvi sí es poden escriure, llegir i visualitzar per aconseguir que es facin realitat. Això és el que ha fet des de que tenia 15 anys l'Asun, apuntar en una llibreta tots aquells desitjos i somnis que voldria veure realitzats. Avui dia té una important col·lecció de llibretes plenes d'anhels que espera poder acomplir i que han sobreviscut a diversos ex i a un grapat de mudances. Quan ho va descobrir, a la seva amiga Maite li va semblar una gran idea i va començar a compilar la seva pròpia llista molt més atrevida i descarada.
El llibre dels desitjos és la col·lecció dels millors propòsits, els més simpàtics i insòlits, il·lustrats de forma amena i divertida, amb espais entre les planes perquè els lectors puguin escriure els seus i comentar-los, més un conjur secret per fer-los realitat.

Asun Lasaosa
Neix a Pamplona el 1960. Llicenciada en Filologia Hispànica, ha treballat tota la vida en el món editorial. Autora del llibre No somos tontas, fa diversos anys que recopila desitjos, propis i aliens, especialment els més absurds i fantàstics. Bona part de la seva col·lecció ha trobat cabuda en les planes del llibre.

Maite Roldán
Neix a Barcelona l'any 1975. Va créixer en el que ella anomena la República Matriarcal Independent de Casa Seva. Un pis amb la seva mare, la seva tieta, les seves dues germanes, les seves tres cosines germanes i una àvia omnipotent i omnipresent. De la seva obra destaquem el CatMasutra (2009), una obra de referència plena d'erotisme i humor clar i català, i el seu fill Max (2010), resultat del treball de camp del primer llibre. Té molt clar que els desitjos mouen el món.

Asun Lasaosa i Maite Roldán

Asun Lasaosa

Neix a Pamplona el 1960. Llicenciada en Filologia Hispànica, ha treballat tota la vida en el món editorial. Autora del llibre No somos tontas, fa anys que recopila i dibuixa desitjos, propis i aliens, especialment els més abusrds i fantàstics. Bona part de la seva col·lecció ha trobat cabuda en les planes del llibre. 

Maite Roldán

Neix a Barcelona l'any 1975. Va créixer en un pis amb la seva mare, la seva tieta, les sees dues germanes, les seves tres cosines germanes i una àvia omnipotent i omnipresent. De la seva obra destaquem el CatMastura i el seu fill Max, resultat del treball de camp del primer llibre. Té molt clar que els desitjos mouen el món.