El mesurament del món

Daniel Kehlmann

El mesurament del món

Afegir al cistell

Preu: 20,00€

Col·lecció: Narratives, núm. 33

ISBN: 978-84-96521-64-3

Nombre de Pàgines: 248

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Tapa dura amb Sobrecoberta

Data primera edició: Gener del 2007

Compartir aquesta pàgina a:

El mesurament del món

Daniel Kehlmann

Daniel Kehlmann és el gran fenomen literari dels últims anys: l'autor alemany amb més talent i reconeixement internacional des d'El perfum de Patrick Süskind.

Dos homes i un destí: mesurar el món. Alexander von Humboldt i Carl Friedrich Gauss, els dos científics alemanys més importants de la Il·lustració, comparteixen aquesta ambició però els seus mètodes i les seves personalitats no tenen res en comú.
Humboldt és naturalista, geògraf i aventurer, i està obsessionat per conèixer les lleis de l'univers i explorar la Terra. Gauss, en canvi, és matemàtic i astrònom, sedentari i gris: el cervell més prodigiós després de Newton, però capaç de fer una pausa durant la nit de noces per apuntar una fórmula.
Gauss i Humboldt coincideixen el 1828 a Berlín. A partir d'aquesta trobada, Kehlmann crea una trama d'aventures amb un ritme sorprenent, una història que és alhora profunda i divertida, enginyosa i fresca, crítica i irònica. Una obra amb tocs de realisme màgic, que ja ha seduït gairebé un milió de lectors a Alemanya.
Traducció de Lidia Álvarez Grifoll

"Us recomano Daniel Kehlmann sense reserves. Intel·ligent, amb gran capacitat d'observació i diàlegs esplèndids." [Marcel Reich-Ranicki]
"La novel·la alemanya més divertida de l'any. Brillant!". [Süddeutsche Zeitung]
"Una lectura amena, que crea adicció. Una obra mestra, entretinguda i profundament gratificant." [Los Angeles Times]
"Un llibre celebrat per la crítica més exigent." [La Vanguardia]


Traduït per: Lídia Álvarez Grifoll

Daniel Kehlmann


Neix a Berlín (Alemanya) el 1975. Escriu la primera novel·la amb 22 anys. Abans de l'obra El mesurament del món, que l'ha catapultat a la primera fila dels narradors internacionals, ha publicat el recull de contes Unter der sonne (1998), les novel·les Beerholms Vorstellung (1997), Malhlers Zeit (1998), Ich und Kaminski (2003), i els assaigs Wo ist Carlos Montúfar? (2005). Ha rebut el premi Candide-Preis (2005) i ha estat finalista del premi Deutscher Buchpreis.
Ha estat comparat per la crítica amb Proust i Nabokov. Viu actualment a Viena (Àustria).