El mesurament del món

Daniel Kehlmann

El mesurament del món

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Portàtil, núm. 39

ISBN: 978-84-15695-06-6

Nombre de Pàgines: 256

Mides: 12 x 18 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Octubre del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

El mesurament del món

Daniel Kehlmann

Una obra amb tocs de realisme màgic, que ja ha seduït un milió de lectors a Alemanya.
Dos homes i un destí: mesurar el món. Alexander von Humboldt i Carl Friedrich Gauss, els dos científics alemanys més importants de la Il·lustració, comparteixen aquesta ambició però els seus mètodes i les seves personalitats no tenen res en comú. Humboldt és naturalista, geògraf i aventurer, i està obsessionat per conèixer les lleis de l'univers i explorar la Terra. Gauss, en canvi, és matemàtic i astrònom, sedentari i gris: el cervell més prodigiós després de Newton, però capaç de fer una pausa durant la nit de noces per apuntar una fórmula.
Gauss i Humboldt coincideixen el 1828 a Berlín. A partir d'aquesta trobada, Kehlmann crea una trama d'aventures amb un ritme sorprenent, una història que és alhora profunda i divertida, enginyosa i fresca, crítica i irònica.

Daniel Kehlmann

Kehlmann (Berlín, 1975) escriu la seva primera novel·la amb 22 anys. Abans de l'obra El mesurament del món, que l'ha catapultat a la primera fila dels narradors internacionals, ha publicar el recull de contes Unter der Sonne (1998), les novel·les Beerholms Vortstellung (1997), Malhlers Zeit (1998), Ich und Kaminski (2003) i, posteriorment, Fama (2009). Ha rebut, entre d'altres, el premi Candide (2005), el premi Thomas Mann (2008) i ha estat finalista del premi Deutscher Buchpreis. Ha estat comparat per la crítica amb Proust i Nabokov.