El meu camí cap a la utopia

Arcadi Oliveres

El meu camí cap a la utopia

Afegir al cistell

Preu: 17,50€

Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 28

ISBN: 978-84-96970-40-3

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

El meu camí cap a la utopia

Arcadi Oliveres

Un repàs en primera persona dels moments clau que han marcat els camins d’Arcadi Oliveres.
Un retrat per entendre la influència i el pes que ha tingut Oliveres en el moviment altermundista.

Les cròniques vitals d’un referent dels moviments socials.

Arcadi Oliveres és avui un referent dins els moviments socials que clamen per un món millor. Els seus discursos s’han convertit en una arma pedagògica per denunciar les desigualtats, desmuntar el discurs oficial i proposar alternatives viables a l’actual procés de globalització.
Com ha arribat Arcadi Oliveres a ser qui és? Quins moments de la seva vida el van marcar? Com ha estat testimoni d’alguns dels esdeveniments socials més rellevants? A El meu camí cap a la utopia, Oliveres fa una crònica de moments que tenen a veure amb la política, amb les ONG, amb els somnis, amb la societat civil o amb la família, per mitjà de cròniques vitals escrites en primera persona.
El llibre s’acompanya d’un plec central de fotos que testimonien aquest recorregut. Després de Contra la fam i la guerra i d’Un altre món, se’ns presenta un Arcadi encara més fresc i més proper.


Arcadi Oliveres presenta "El meu camí cap a la utopia"

Arcadi Oliveres

Arcadi Oliveres
Barcelona (1945), és doctor en Ciències Econòmiques, professor del departament d'Economia Aplicada de la UAB i president de Justícia i Pau. És president del Consell Català del Foment de la Pau, de la Fundació Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès, de FOCIR i de l'Associació Lectura Fàcil. És membre actiu de la Societat Catalana d'Economia, d'ATTAC i del patronat del Casal d'Europa de Sabadell.
Expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa, també imparteix nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament. Col·labora habitualment en moviments socials i en publicacions solidàries.
En el terreny editorial, ha col·laborat en ¿Quién debe a quién? Deuda ecológica y deuda externa (Barcelona, 2003), Aldea Global, Justícia Parcial (Barcelona, 2003), El ciclo armamentista en España (Barcelona, 2000) i Nord-sud, diagnòstic i perspectives (Barcelona, 1988). En solitari ha publicat Contra la fam i la guerra (Angle Editorial, 2004) i Un altre món (Angle Editorial, 2006).