El món segons Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld

El món segons Jerry Seinfeld

EXHAURIT

Preu: 14,50€

Col·lecció: Humor, núm. 3

ISBN: 978-84-96103-65-8

Nombre de Pàgines: 182

Mides: 13 x 20 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

El món segons Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld és, per a una majoria silenciosa, el millor escriptor de monòlegs del món.

Seinfeld, creador de monòlegs hilarants, imitats per tota mena d’humoristes, és considerat un dels cervells més enginyosos de la comèdia americana. El seu secret és una energia desbordant, una visió sorprenent de la societat en què vivim i un carisma que ha captivat el públic de tot el planeta.
«El món segons Jerry Seinfeld» és l’únic llibre de l’autor, a banda dels guions de la sèrie televisiva. Els seus monòlegs sobre les relacions humanes, les obsessions de la vida actual i els habituals problemes a la feina, esdevenen una guia fresca per anar pel món.
«Als quinze anys, quan vaig començar a escriure tots els pensaments divertits que em venien al cap, no em podia imaginar de cap de les maneres que algun dia en podria fer un llibre. De fet, mai no vaig arribar a pensar que en podria acabar fent res.
»Però hi ha molta gent que al cervell hi té un raconet juganer; la finalitat d’aquest llibre és que tant vosaltres com jo aconseguim que aquest raconet continuï viu. Entretenir-se és bo, no se n’ha de perdre la pràctica.» [Jerry Seinfeld]Il·lustracions de: Jordi Arasa

Traduït per: Irma Triginé

Jerry Seinfeld

Nascut a Nova York (Estats Units) el 1954, Jerry Seinfeld és conegut per la famosa sèrie d’humor Seinfeld, guanyadora de gairebé tots els premis possibles en la seva categoria. Després de graduar-se al Queen’s College, Jerry Seinfeld va iniciar la seva carrera com a humorista amateur. Va continuar les actuacions en clubs i en indrets turístics. La seva trajectòria va fer un pas endavant amb la seva presència en un programa especial el 1976, «Rodney Dangerfield HBO». Posteriorment, gràcies a aparicions regulars als programes «Late Night with David Letterman» i «Tonight», el seu èxit va créixer substancialment. Però la clau en la seva carrera fou l’oferta de realitzar una sèrie pròpia. Amb el seu company Larry David, va crear Seinfeld el 1990, un dels programes emblemàtics de la televisió americana fins al 1998.