El primer assalt

Lluïsa Forrellad

El primer assalt

Afegir al cistell

Preu: 21,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 45

ISBN: 978-84-96970-88-5

Nombre de Pàgines: 320

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta

Data primera edició: Març del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

El primer assalt

Lluïsa Forrellad

SEGONA EDICIÓ

Una novel·la sobre la passió de viure i la recerca de la felicitat
Barcelona, 1962. Al barri del Clot mor Manel Funset, propietari d’un taller mecànic. A principis dels anys quaranta s’havia casat amb Jacinta, una noia enamoradissa de bona família, els Galobard, i tenen un fill, Juli, de divuit anys, aprenent de comptable i que boxeja per afició.
La mort de Manel Funset desfermarà totes les tensions latents a la família, obrint escletxes per les diferències de formació i d'expectatives vitals. Així, Jacinta reprendrà el tracte amb la seva família, que l'havia repudiat, mentre que Juli vol continuar el negoci del seu pare i iniciar una nova vida amb Estela, la seva novia embarassada. Però les coses mai no surten tan bé com es pensen.
Esplèndida novel·la sobre la passió de viure i la recerca de la felicitat, El primer assalt és també una magnífica radiografia de la Barcelona dels anys seixanta: el Clot gairebé suburbial, les cases sumptuoses de la Bonanova, la Barceloneta...

Amb el seu estil directe i un ritme narratiu vigorós, Forrellad ens fa reviure uns anys de grans canvis socials en què els personatges, vivíssims, profunds i ben traçats, lluiten per trobar el seu lloc i el seu camí.Reportatge al Magazine de La Vanguardia

Entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio

Notícia al TN de TV3

Perfil literari de Lluïsa Forrellad a LletrA

COMPRA EL PRIMER ASSALT EN E-BOOK

Lluïsa Forrellad

Lluïsa Forrellad
Germana bessona de Francesca, neix el 1927 a Sabadell. Sent una desconeguda guanya el Premi Nadal 1953 amb la novel·la Siempre en capilla, de la qual es fan més de trenta edicions i traduccions. Però ella decideix desaparèixer de l’escena pública.
Infatigable, Forrellad no deixa mai d’escriure. Foc latent, publicada per Angle Editorial l’any 2006, va marcar la seva sorprenent reaparició més de cinquanta anys després, amb un èxit rotund. Angle ha publicat la versió de Sempre en capella (2007) i Retorn amarg (2008), considerada per Time Out una de les cinc millons novel·les de l’any.
La seva germana Francesca ha debutat com a novel·lista aquest any 2009 amb La vostra sang, recreació de la figura de Guifré el Pilós, comte de Barcelona i forjador de Catalunya.