El sentit d'un final

Julian Barnes

(Tercera edició)

El sentit d'un final

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,90€

Col·lecció: Narratives, núm. 61

ISBN: 978-84-15695-05-9

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

El sentit d'un final

Julian Barnes

(Tercera edició)

Premi Man Booker 2011 (a la millor novel·la publicada a la Commonwealth i Irlanda)
La novel·la de l'any

Tony Webster és ara un jubilat de vida tranquil·la, divorciat amistosament, amb una filla i aparentment en pau amb la seva vida. Però quan rebi una carta d'un bufet d'advocats, es veurà abocat a revisar el seu passat, especialment els seus anys adolescents.
Just abans d'anar a la universitat, el seu grup d'amics es va ampliar amb l'Adrian Finn, el més seriós i intel·ligent de tots quatre. Amb fam de sexe i de llibres, sense noies, van viure un any molt intens i van jurar ser amics per sempre. Ara, passats més de quaranta anys, Tony Webster s'adona que molts fets potser no van passar com els havia recordat. Perquè la memòria és imperfecta i pot fer aflorar sorpreses. I, fins i tot, obligar-te a reinterpretar tota una vida.

«Ho té tot per ser un clàssic de la literatura anglesa. Està exquisidament escrit, subtilment traçat i revela noves profunditats en cada lectura.» (Stella Rimington, presidenta del jurat del Premi Man Booker)
«Breu però magistral. (...) Té un efecte pertorbador. Que no us n'enganyi la brevetat. El seu misteri està tan profundament entreteixit com el més antic dels records.» (Anita Brookner) «Una petita obra mestra.» (New York Journal of Books)
«Un llibre excel·lent, hàbilment traçat, audaçment concebut, ple d'una fosca visió pel que fa a l'envelliment i la memòria. (...) Barnes hi ha assolit alguna cosa de ressonància universal.» (The Guardian)
«Cuinada a foc lent, mesurada i plena de suspens, aquesta novel·la aconsegueix que cada frase, astutament treballada, compti. I al final s'alcen les flames.» (The Independent)

Traduït per: Àlex Gombau Arnau

Julian Barnes

Nascut a Leicester (Regne Unit) el 1946, Barnes és un dels escriptors britànics més prestigiosos. Irònic, imprevisible i intel·ligent, és autor de les novel·les El lloro de Flaubert, Història del món en deu capítols i mig, Anglaterra, Anglaterra, i Amor, etc., entre altres. Angle Editorial ha publicat tots els seus últims llibres: Arthur i George (2008), Res a témer (2010) i Pulsacions (2011).

Julian Barnes ha estat guardonat amb el premi David Cohen de Literatura 2011 (en reconeixement a la seva carrera literària; considerat el Nobel britànic).

Recull de premsa

Blog 'Tot és una mentida' - 23/11/2012

El bloc de Josep Bernabeu - 30/11/2013

Blog La mullena

Web Llegir en cas d'incendi 

Diari de Menorca

Critica a El Periodico de Catalunya

Miquel Molina, parla de El sentit d'un final a La Vanguardia

Obama a punt de llegir The Sense of an Ending (Vanity Fair, pàgina 3)

Entrevista a Julian Barnes (La Voz de Galicia)

 

Premsa

Dossier de premsa