El sentit d'un final

Julian Barnes

El sentit d'un final

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,90€

Col·lecció: Angle 25, núm. 1

ISBN: 978-84-15307-76-1

Nombre de Pàgines: 176

Mides: 13,8 x 21,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Juny del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

El sentit d'un final

Julian Barnes

Premi Man Booker

Tony Webster és un jubilat de vida tranquil·la, divorciat amistosament, i aparentment en pau amb la seva vida. Però una carta d’un bufet d’advocats l’abocarà a revisar el seu passat, especialment la seva joventut.

Just abans d’anar a la universitat, el seu grup d’amics s’havia ampliat amb l’Adrian Finn, el més seriós i intel·ligent de tots quatre. Van jurar ser amics per sempre, però que l’exnòvia d’en Tony comencés a sortir amb l’Adrian va posar-los a prova.

Ara, passats més de quaranta anys, Tony Webster s’adona que potser no tot va succeir com ho havia recordat. Perquè la memòria és imperfecta i pot fer aflorar velles vivències i nous remordiments. I, fins i tot, obligar-te a reinterpretar tota una vida.

«Ho té tot per ser un clàssic de la literatura anglesa. Està exquisidament escrit, subtilment traçat i revela noves profunditats en cada lectura.» — Stella Rimington

«Original, fèrtil i memorable, és una meditació molt elaborada sobre l’envelliment, la memòria i el remordiment. (...) Barnes aconsegueix tocar alguna fibra de ressonància universal.»The Guardian

«Una petita obra mestra.» New York Journal of Books

«Quan acabes, vols tornar immediatament a la primera pàgina.» San Francisco Chronicle

 

"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Traduït per: Alexandre Gombau i Arnau

Julian Barnes

Julian Barnes. Nascut a Leicester (Regne Unit) el 1946, Barnes és un dels escriptors britànics més prestigiosos. Irònic, imprevisible i intel·ligent, és autor de les novel·les El lloro de Flaubert, Història del món en deu capítols i mig, Anglaterra, Anglaterra, i Amor, etc., entre altres. Angle Editorial ha publicat tots els seus últims llibres: Arthur i George (2008), Res a témer (2010), Pulsacions (2011), El sentit d’un final (2012) i El soroll del temps (2016). Nivells de vida apareixerà en aquesta mateixa col·lecció. Va ser guardonat amb el Premi David Cohen de Literatura en reconeixement a la seva carrera literària.

Alexandre Gombau i Arnau. Va néixer a Barcelona l’any 1969, on encara viu amb la seva dona i el seu fill. Fa més de quinze anys que es dedica a la traducció literària amb autors com Jonathan Franzen, Jonathan Safran Foer, Julian Barnes, Haruki Murakami, Stieg Larsson, Michael Chabon i Elfriede Jelinek, entre molts d’altres. Recentment ha publicat la seva primera novel·la, Carrers salvatges, ambientada en el Bronx dels anys 70 i la Nova York actual.

Recull de premsa

Biblioteca Marta Mata - 28/10/2017

El Nacional - 30/06/2017