El sexe, quina animalada!

Qui la té més llarga, qui les té més grosses i altres peculiaritats del sexe animal que mai no sabràs sense aquest llibre

Gras, Kap i Néstor

El sexe, quina animalada!

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 12,90€

Col·lecció: Humor, núm. 22

ISBN: 978-84-16139-05-7

Nombre de Pàgines: 120

Nombre d'il·lustracions: 56

Mides: 13 x 20 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Juny del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

El sexe, quina animalada!

Qui la té més llarga, qui les té més grosses i altres peculiaritats del sexe animal que mai no sabràs sense aquest llibre

Gras, Kap i Néstor

Si alguna vegada t’has preguntat com s’ho munten les cloïsses per tenir descendència, o com s'ho fan els porcs espins, o has rigut amb l’acudit de l’ós formiguer..., aquest llibre és per a tu! Hi trobaràs tot el que increïblement cap professor no et va explicar a les classes de ciències naturals: quin és l’animal que copula fins a onze hores seguides, quines són les poquíssimes aus que tenen penis (i l’utilitzen), per què les piranyes no practiquen fel·lacions, en quin lloc amaga el pop la seva tita, o com és que tots els homes voldrien ser bonobos. Tot això i molt més explicat per la ploma juganera de tres experts en la matèria: Gras, Kap i Néstor. El Hombre y la Tierra els va marcar tant que han decidit anar més enllà que Félix Rodríguez de la Fuente.

Tot el que volíeu saber sobre el sexe animal (humans al marge) i no us atrevíeu a preguntar.

Per riure pels descosits al mateix temps que aprens zoologia.

Gras, Kap i Néstor

Josep Ignasi Gras ni dibuixa, ni pensa fer-ho, però ha tapat molts forats amb articles a diaris, revistes i llibres. De menut intima amb la vida salvatge al pati de casa seva i a la vorera del carrer: veïns i altres bestioles li encenen la curiositat natural. Ara tracta poc amb animals vius, però... «Desgraciat el que acaba a la panxa d’un altre!», sol dir. De sexe, poca cosa, però aquí està.

Kap utilitza el pseudònim de Jaume Capdevila per anar pel carrer. Tot el que sap sobre la vida sexual dels animals ho ha après mirant els documentals de La 2 mentre fa la migdiada. Ha participat en aquest llibre perquè domina el tema dels ninots. En dibuixa cada dia a la premsa, no cal dir en quins mitjans per no avergonyir-los.

Néstor Macià es dedica alhora al dibuix científic i als ninots, de manera que, gràcies a ell, hi ha neurocirurgians que operen un cervell obert en canal mentre es pixen de riure, cosa que aporta sana alegria al pacient. Va viatjar a l’Àfrica amb l’esperança d’integrar-se en un grup de bonobos, però no els va trobar, perquè viuen més avall i ell no va passar del Marroc. Feia mandra.

Recull de premsa

El Punt Avui - 19/12/2014

Nació digital - 13/12/2014

La Veu - 14/12/2014

ARA - 21/06/2014

Premsa

Dossier de premsa