Els colors dels dies

Albert Mestres

Els colors dels dies

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 17,00€

Col·lecció: Narratives, núm. 57

ISBN: 978-84-15002-92-5

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Els colors dels dies

Albert Mestres

El paradís perdut de la innocència
Aquell estiu va ser llarg i inoblidable per a l'Albert i l'Elisenda. Avorrits ja de Barcelona, a primers d'agost arriben a Cadaqués, on els seus pares han llogat un apartament per passar-hi dos mesos de vacances. Els dies van escolant-se lentament, al ritme xafogós de l'estiu: recorren llocs desconeguts, coneixen nous amics, experimenten noves pulsions en el seu cos i viuen plenament en un món lliure, solar, que sembla creat només per a ells. Per a l'Albert, la vida es desplega davant seu en una inesgotable gamma de colors, sensacions i noves conviccions.
Però tot canvia durant un temporal violentíssim de pluja i vent que els deixa aïllats de tothom. «Llavors es dóna el fenomen meravellós. Només dura res, uns segons, però l'Albert els viu a càmera lenta. S'acosta a la porta d'entrada per tancar-la. Agafa el pom amb la mà esquerra. Empeny la porta, que es resisteix pressionada pel vent, i quan està a punt de tancar-la, s'esquitlla a l'apartament una bola de foc.»

Els colors dels dies narra l'aprenentatge sentimental i sexual d'un nen que viu el pas de la infància a l'adolescència amb una intensitat prodigiosa i una imaginació desbordant.

Albert Mestres

Nascut el 1960, Mestres és escriptor, traductor i director d'escena. Ha publicat poesia, contes i les novel·les Ales de cera (1996), La ela de Milet (1998), La tercera persona (Angle Editorial 2001) i La pau perpètua (2006). Ha estrenat diverses òperes, accions poètiques, espectacles i obres de teatre. Ha traduït autors com el marquès de Sade, Villiers de L'Isle-Adam, Marcial, T. Landolfi, C. Nodier, G. Steiner, F. Pessoa o A. Baricco. Ha publicat articles d'assaig en revistes com El Contemporani, Afers i Idees. Actualment és professor de l'Institut del Teatre de Barcelona.

Recull de premsa

Crítica de Julià Guillamon a La Vanguardia
Ressenya a Ràdio Esplugues