Els diaris d'Adam i Eva

Mark Twain

(Segona edició)

Els diaris d'Adam i Eva

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 9,50€

Col·lecció: El far, núm. 4

ISBN: 978-84-15307-67-9

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 12 x 18 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Desembre del 2006

Compartir aquesta pàgina a:

Els diaris d'Adam i Eva

Mark Twain

(Segona edició)

Una recreació enginyosa, ocurrent i alhora intel·ligent dels primers dies d'Adam i Eva.

A Els diaris d'Adam i Eva, l'habilíssim narrador que és Mark Twain recrea, de manera hilarant i en forma de diari, l'estada dels primers homes al fabulós Jardí de l'Edèn.
Però poseu-vos a la pell d'Adam: heu viscut sols al Paradís durant un temps i, de sobte, apareix Eva, una criatura xerraire i emocional que us segueix pertot arreu, que posa nom a les coses i els animals, que té un desig irrefrenable de menjar fruita, que es fa amiga de la serp...
Deliciosament divertit, lleugerament irreverent i extraordinàriament enginyós, el llibre explora la manera diferent que homes i dones tenen d'entendre el món, la vida i la convivència en parella. Perquè si al Paradís va tenir lloc la primera guerra de sexes, Twain va saber convertir-la també en una de les millors històries d'amor que s'han escrit.


COMPRA ELS DIARIS D'ADAM I EVA EN E-BOOK

Traduït per: Ernest Riera Arbussà

Mark Twain

Neix a Florida el 1835; el seu nom real és Samuel Langhorne Clemens. Mark Twain, autor d'una extensa obra -contes, novel·les, llibres de viatges i assajos-, és famós pels seus retrats picarescos de la vida a l'estat de Missouri, principalment amb Les aventures de Tom Sawyer (1876) i Les aventures de Huckleberry Finn (1884), que unànimament es considera el naixement de la literatura nord-americana moderna.
Malgrat el to més fosc de les seves últimes creacions, potser influït per tragèdies familiars i dificultats econòmiques, l'obra de Mark Twain destaca per l'ús magistral de l'enginy, l'humor i la sàtira. Twain mor el 1910.

Recull de premsa

Sonograma magazine - 29/03/2017