Els dos costats de la bàscula

Dra. Montse Folch i Jordi Cervera

Els dos costats de la bàscula

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 17,50€

Col·lecció: Inspira, núm. 28

ISBN: 978-84-15695-29-5

Nombre de Pàgines: 304

Nombre d'il·lustracions: 35

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Maig del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Els dos costats de la bàscula

Dra. Montse Folch i Jordi Cervera

Tothom sap que no és fàcil aprimar-se i que sovint ens venen dietes miracle que no acaben funcionant. Ara, per primera vegada podem llegir pas a pas, amb un seguiment diari, com es prepara i es porta a terme un procés d'aprimament: a un costat de la bàscula, la doctora Folch amb els seus coneixements i llarga experiència; a l'altre, l'escriptor Jordi Cervera amb el seu desig de perdre pes i la seva determinació.

La doctora Montse Folch marca les pautes d'alimentació que haurà de seguir el seu pacient i ens farà entendre per què les va modificant en funció dels resultats obtinguts i del moment anímic de Jordi Cervera: a l'eufòria inicial per perdre els primers quilos, acostumen a succeir-la patiments i vacil·lacions, però també satisfaccions i nous reptes per arribar a l'objectiu final.

De la mà de tots dos, doctora i pacient, gràcies al seguiment mèdic d'una i a les vivències de l'altre, coneixerem les claus de l'èxit per aprimar-se i acostar-se a un estil de vida saludable.

Un llibre amb pautes alimentàries que el lector podrà entendre i aplicar per superar les dificultats que sorgeixen durant un procés d'aprimament.

Un llibre que t'acompanyarà i et donarà forces, sigui quina sigui la teva dieta.

Dra. Montse Folch i Jordi Cervera

Montse Folch

És llicenciada en Medicina i Cirurgia i màster en Nutrició Comunitària per la Universitat de Barcelona. Des de 1996 treballa al Centre Mèdic Teknon de Barcelona. Porta més de vint-i-cinc anys dedicant-se al tractament dels trastorns de l'alimentació. Ha publicat diversos llibres, entre els quals La dieta de la Dra. Folch, Menja bé, viu millor, ¿Qué comemos hoy? i El mètode de la Dra. Folch.

Jordi Cervera

És periodista i escriptor. Ha publicat nombrosos llibres, entre els quals novel·les (Ànima de benzina, Desig de foc), llibres de poemes (Atzavara, Butte, gener a París), llibres infantils i juvenils (La mort a sis vint-i-cinc, La pilota Japler), molts d'ells premiats i traduïts. Manté un bloc (http://blogs.ccrtvi.com/jordicervera.php), guardonat com millor bloc cultural.

 

Recull de premsa

Suplement Criatures, diari Ara - 07/12/2013

Tot és possible, RAC1 - 26/07/2013

El Punt Avui - 12/07/2013

El blog de Jordi Cervera - 04/06/2013

 

Premsa

Dossier de premsa