Els fonaments de la interpretació

Margarete Schuler i Stephanie Harrer

Els fonaments de la interpretació

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,90€

Col·lecció: Assaig obert , núm. 4

ISBN: 978-84-17214-87-6

Nombre de Pàgines: 184

Mides: 13,8 x 21,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2020

Compartir aquesta pàgina a:

Els fonaments de la interpretació

Margarete Schuler i Stephanie Harrer

Els fonaments de la interpretació va dirigit a les persones que volen iniciar-se en la interpretació actoral, sigui en escoles o per lliure, i a professors de la matèria. El mètode d’interpretació que es descriu en aquest llibre i la seva didàctica van ser desenvolupats i sintetitzats a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Ernst Busch de Berlín a partir dels conceptes de Bertholt Brecht, Konstantín Stanislavski i Keith Johnstone.

El llibre aporta un bon nombre d’exercicis pràctics de gran eficàcia, ja que, al llarg de dècades d’ensenyament, s’han anat depurant, consolidant i adaptant a les necessitats dels estudiants actuals.

«Tenim la convicció que la intuïció creativa de la interpretació només es pot desenvolupar sobre la base del coneixement, és a dir, si hi ha l’estructura. [...] Aquest llibre ofereix una descripció i un catàleg d’exercicis que intenten aportar claredat i estructura al treball dels fonaments.»

Traduït per: Gemma Sangerman Rossell, Christian Atanasiu

Margarete Schuler i Stephanie Harrer

Margarete Schuler Nascuda el 1966, és professora a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Ernst Busch de Berlín on el 2002 va obtenir la càtedra d’interpretació. Va ser vicerectora, i actualment dirigeix els afers internacionals de l’Escola, ha donat cursos i classes magistrals a les universitats de Pequín, Xangai, Moscou, Lima, Oslo i Sidney, i ha dirigit diverses produccions de festivals.

Stephanie Harrer Nascuda el 1973, treballa des dels dinou anys en l’àmbit del teatre. Ha interpretat diversos papers de protagonista, ha desenvolupat projectes escènics i ha treballat com a directora. Des de 2007 ensenya els fonaments escènics, com ara estudis d’escenes i monòlegs, a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Ernst Busch i a l’Escola Superior de Música i Art Dramàtic de Frankfurt del Main.

Recull de premsa

Teatral.net - 20/10/2020