Empori

Adam Johnson

Empori

Afegir al cistell

Preu: 16,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 18

ISBN: 978-84-96103-47-4

Nombre de Pàgines: 296

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

Empori

Adam Johnson

«El millor debut literari de l’any.» [Amazon.com]
«Quan entres en una història d’Adam Johnson, t’ho creus tot, per molt estrany que sigui.» [Robert O. Butler, premi Pulitzer]

Empori és un panorama excepcional de la condició humana. Els personatges d’Adam Johnson, en l’abisme de la solitud i l’abandonament, busquen el seu espai en una societat urbana paranoica i agressiva. Encallats en l’enyor de l’adolescència, escindits per la incertesa i el desig de revolta, la vida és per a ells un trencaclosques sense solució aparent.
La prosa d’Adam Johnson és provocativa, divertida i intel·ligent, una construcció literària de primer nivell. Ens proposa un univers aparentment marginal, inquietant, que segurament no es troba gaire lluny del nostre. Tenim a les mans un creador agosarat en el paisatge literari nord-americà, comparat per la crítica amb J. D. Salinger i Kurt Vonnegut per la seva ironia desbordant, per la seva tècnica magistral.

Adam Johnson
Nascut el 1967 a Arizona (EUA). Després de treballar de fuster durant un temps, es va llicenciar en Periodisme per la Universitat d’Arizona -on va aprendre a cuinar-, i més tard va obtenir el doctorat en Filologia anglesa a Florida -on va aprendre navegació i pesca. Ha publicat obra de ficció a «Esquire», «Harper’s», «Paris Review i Best New American Voices. A més del seu excepcional debut, Empori (2002), ha escrit la novel·la Parasites Like Us (2003), una brillant sàtira del món acadèmic. Adam Johnson és actualment professor a la Universitat de Stanford (Califòrnia).

Traduït per: Àlex Gombau

Adam Johnson

Nascut el 1967 a Arizona (EUA). Després de treballar de fuster durant un temps, es va llicenciar en Periodisme per la Universitat d'Arizona -on va aprendre a cuinar-, i més tard va obtenir el doctorat en Filologia Anglesa a Florida -on va aprendre navegació i pesca. Ha publicat obra de ficció Esquire, Harper's, París Review i Best New American Voices. A més del seu excepcional debut Emporium (2002), ha escrit la novel·la Parasites Like Us (2003), una brillant sàtira del món acadèmic. Adam Johnson és actualment professor a la Universitat de Stanford (Califòrnia).