Enfoteu-vos-en!

Humor indignat. 45 dibuixants contra la crisi

Diversos autors

Enfoteu-vos-en!

Afegir al cistell

Preu: 12,80€

Col·lecció: Humor, núm. 15

ISBN: 978-84-15002-93-2

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 20 x 13 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Enfoteu-vos-en!

Humor indignat. 45 dibuixants contra la crisi

Diversos autors

Un llibre il·lustrat, divertit, en el que els principals ninotaires del nostre país combaten la crisi amb els llapis ben esmolats.

Enfoteu-vos-en!
Dels que retallen els drets socials dels més desvalguts, parapetats rere una urna que treuen en processó cada quatre anys: enfoteu-vos-en!
Dels que són tan rics que han de comprar-se els amics però els regalen les corbates: enfoteu-vos-en!
Dels que maneguen els fils de l'economia, arrepapats en esponjoses butaques de cuir relluent, però han perdut el fil de la vida, de l'amor i l'alegria: enfoteu-vos-en!
Dels que utilitzen la justícia com si fos una baieta desinfectant que pot netejar el seu rastre d'indignitats i abusos: enfoteu-vos-en!
Dels que cremen bitllets de cinc-cents euros per aromatitzar la nauseabunda pestilència de la seva pròpia corrupció: enfoteu-vos-en!

Com afrontar la crisi amb humor?
45 dels principals dibuixants del país ens ofereixen la seva visió de la crisi i d'altres temes candents com el 15M, els indignats, les retallades, la corrupció política, la banca, l'habitatge, les eleccions, els moviments de les xarxes socials, etc.
Enfoteu-vos-en! denuncia amb humor les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper utilitzant tots els recursos humorístics de la vinyeta, des de la sàtira més descarnada fins a la reducció a l'absurd de polítics i personatges coneguts.

Llibre col·lectiu on 45 dels principals il·lustradors del nostre país col·laboren amb les seves vinyetes. Tots ells publiquen en els principals mitjans periòdics (diaris, revistes, setmanaris) catalans i de l'Estat: Kap, Toni Batllori, Miquel Ferreres, Andreu Buenafuente, Manel Fontdevila, Ventura & Coromina, Albert Monteys, Fer, Pallarés, Azagra, etc.
Dibuixants sense fronteres cedeix els beneficis d'aquest llibre a Arrels Fundació.

Facebook del llibre
Vídeo sobre el llibre
Ressenya a La información amb alguns dibuixos
Ressenya a Comicat
Entrevista a diversos humoristes indignats a Catalunya Ràdio