Equilibrats i descalços

Angela J. Hanscom

Equilibrats i descalços

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 18,50€

Col·lecció: Inspira, núm. 67

ISBN: 978-84-17214-12-8

Nombre de Pàgines: 256

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2018

Compartir aquesta pàgina a:

Equilibrats i descalços

Angela J. Hanscom

Angela J. Hanscom, terapeuta i fundadora del premiat programa d’activitats a l’aire lliure TimberNook, proposa recuperar el contacte amb la natura i el joc a l’exterior com a part imprescindible del desenvolupament físic i psicològic dels nens, amb enormes beneficis en les relacions personals i la conducta.

Hi descobrireu petites coses per fer en qualsevol lloc i moment, fins i tot en entorns urbans, i facilitar, així, que els nens siguin autònoms, creatius i estiguin sans en ment, cos i esperit. El joc a l’aire lliure millora la motricitat i les habilitats emocionals i cognitives, reforça el sistema immunològic i incrementa la seguretat en ells mateixos.

Equilibrats i descalços és un llibre dirigit a pares i educadors, amb un plantejament innovador sobre l’educació dels nens a la natura i que inclou consells i propostes d’activitats.

 

"Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"

Traduït per: Anna Turró Armengol

Angela J. Hanscom

Angela J. Hanscom És terapeuta ocupacional. Escriu habitualment per al Washington Post i participa en programes radiofònics sobre educació infantil. És fundadora de TimberNook, un innovador i premiat programa d’activitats a la natura per afavorir el desenvolupament dels nens. Equilibrats i descalços és el seu primer llibre.

Recull de premsa

Catalunya Cristiana - 02/09/2018

Catorze - 2/07/2018

Vilaweb - 15/04/2018

Regió 7 'Cultures' - 14/04/2018

Blog 'Memòria de peix' - 23/03/2018