Esmorzar de campions

Kurt Vonnegut

Esmorzar de campions

Afegir al cistell

Preu: 16,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 15

ISBN: 978-84-96103-20-7

Nombre de Pàgines: 304

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2003

Compartir aquesta pàgina a:

Esmorzar de campions

Kurt Vonnegut

«Esmorzar de campions» és el regal que, en fer cinquanta anys, Kurt Vonnegut es va fer a si mateix
«Aquesta és la història de com dos homes blancs força vells, solitaris i escanyolits es van conèixer en un planeta que s'estava morint ràpidament. Un dels homes era escriptor de ciència-ficció, es deia Kilgore Trout i es va convertir en un dels éssers humans més estimats i respectats de la història. L'home amb qui es va trobar era representant de cotxes Pontiac i es deia Dwayne Hoover. Dwayne Hoover estava a punt de tornar-se boig.» Amagat rere un llenguatge ingenu i uns dibuixos falsament infantils, Vonnegut satiritza la societat nord-americana de dalt a baix. Sense pietat. Amb un sentit de l'humor corrosiu i pervers.

«És fantàstic... engega tot d'insatisfaccions sobre els Estats Units i fa que sembli fresc, divertit, extravagant, odiós i encantador.» [The New York Times]

Kurt Vonnegut

Nascut a Indianàpolis (Estats Units) l'any 1921, va passar per diferents oficis abans de dedicar-se plenament a la literatura. Va sobreviure al bombardeig que va arrasar Dresde a la Segona Guerra Mundial, experiència  que va taslladar a Escorxador 5, la seva novel·la més celebrada. Angle Editorial ha publicat també Salt en el temps, de la qual ha dit que és l'última novel·la que escriurà. 

Se'l considera, sense discussió, un mestre de la literatura americana per la capacitat satírica, l'humor negre i una imaginació sense límits.