Fantasmes de Barcelona

Recull històric de fets sobrenaturals

Sylvia Lagarda-Mata

(Tercera edició)

Fantasmes de Barcelona

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 18,90€

Col·lecció: Inspira, núm. 11

ISBN: 978-84-92758-20-3

Nombre de Pàgines: 272

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Fantasmes de Barcelona

Recull històric de fets sobrenaturals

Sylvia Lagarda-Mata

(Tercera edició)

Recull històric de fets sobrenaturals
El fantasma de Canaletes, la Dama de la Barceloneta, les ànimes d’una nau del Poblenou... Barcelona està plena d’esperits i espectres que ronden per alguns carrers i places de la ciutat.
A Fantasmes de Barcelona res és inventat. Plantejat com una guia amb 13 itineraris per diferents barris, el llibre és un recull històric i documentat de fets sobrenaturals. Una geografia espectral de les llegendes urbanes sobre esperits i ànimes en pena.
Un llibre per descobrir els racons més espectrals de Barcelona. La primera guia dels fantasmes de la ciutat.

Compra Fantasmes de Barcelona en E-book

Calia un llibre sobre fantasmes


Sylvia Lagarda-Mata

Sylvia Lagarda-Mata
Barcelonina de soca-rel, i amb el cor dividit entre la Catalunya dels seus amors i el Llenguadoc dels seus avantpassats, Sylvia Lagarda-Mata estima l’art, la història i el dia a dia dels seus petits països amb una passió que l’ha dut sovint a situar les seves narracions a cavall d’ambdues contrades. És llicenciada en Ciències de la Informació i Màster en Comunicació Audiovisual. Va exercir de publicitària i de periodista, i actualment es dedica a redactar guions per documentals i a donar classes de cinema i televisió. I encara li queda temps per escriure algun llibre. A l’òpera prima, Goita camaco! Vale pagès!, va aconseguir el reconeixement per part del jurat de la seva «elevada qualitat literària», que li valgué quedar com a finalista del Premi Sent Soví de literatura amb l’obra Mazapanes amargos. Fantasmes de Barcelona era un antic deute pendent amb la seva ciutat dels prodigis.

Recull de premsa

Llegendes de Catalunya - 22/09/2017