Foc latent

Lluïsa Forrellad

Foc latent

Afegir al cistell

Preu: 13,95€

Col·lecció: Portàtil, núm. 1

ISBN: 978-84-15002-64-2

Nombre de Pàgines: 720

Mides: 12 x 18 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Juny del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Foc latent

Lluïsa Forrellad

La publicació de Foc latent constitueix el retorn més sorprenent de la literatura catalana
Cinquanta anys després de guanyar el Premi Nadal, Lluïsa Forrellad reapareix amb aquesta novel·la esplèndida, que li dóna un lloc privilegiat en l’escena literària.
Amb una força narrativa extraordinària, Foc latent desgrana l’aprenentatge vital de Pol Caselles (orfe, pobre, fet a si mateix), la seva educació sentimental i el seu ascens social. I tot això en l’època més convulsa de Barcelona: una ciutat esquinçada per les bombes anarquistes, la lluita de classes, el catalanisme emergent i la confrontació religiosa, que culminarà en l’esclat incendiari de la Setmana Tràgica. El món burgès dels personatges, ple de rituals i de secrets, patirà una sacsejada brutal.
Considerada ja un clàssic modern, Foc latent és una obra magna, una recreació precisa d’una societat i un temps, amb una riquesa de lèxic inusual i l’expressió d’una voluntat literària infatigable.

Lluïsa Forrellad
Neix el 1927 a Sabadell. Sent una desconeguda guanya el Premi Nadal 1953 amb la novel·la Siempre en capilla, de la qual es fan més de trenta edicions i traduccions. Però decideix desaparèixer de l’escena pública.
Infatigable, Forrellad no va deixar mai d’escriure. Foc latent marca la seva reaparició, amb un èxit rotund de públic i crítica. Angle ha publicat, a més, Sempre en capella (2007), Retorn amarg (2008), El primer assalt (2009) i L’olor del mal (2011).

Compra Foc latent en E-book