Formatge

Willem Elsschot

Formatge

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 11

ISBN: 978-84-96103-08-5

Nombre de Pàgines: 152

Mides: 13 x 20 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Abril del 2003

Compartir aquesta pàgina a:

Formatge

Willem Elsschot

«L'obra d'Elsschot és gran literatura europea» [«Frankfurter Allgemeine Zaitung].
«Una tragicomèdia extremadament commovedora» [«Times Literary Suppplement»]

De fet, el formatge no li agrada gens, a Frans Laarmas. Però és amb formatge que vol edificar el seu somni de ser un gran empresari -tot i que no és més que un administratiu rutinari, d'imaginació escassa i empenta nul·la.
Que Frans Laarmans no està a l'alçada del seu somni es fa evident de seguida, però no podem imaginar el seu malson amb deu mil maleïts formatges: empresa de formatges, dia formatger, vaixell formatger, història del formatge, bou formatger, testament del formatge...
Frans Laarmans forma part, per mèrits propis, d'una raça amb escassíssims individus: Buster Keaton, Charles Chaplin, Mr Bean...

Willem Elsschot
És el pseudònim d'Alfons de Ridder (Anvers, Bèlgica, 1882-1960). Durant més de quaranta anys va dirigir, amb gran èxit, una agència publicitària. La seva obra literària és eminentment satírica i humorística, i encara avui es manté viva i original gràcies a l'estil concís, a la ironia i a la seva capacitat d'observació de la vida moral dels homes.

Willem Elsschot

És pseudònim d'Alfons de Ridder (Anvers, Bèlgica, 1882-1960). Durant més de quaranta anys va dirigir, amb gran èxit, una agència publicitària. La seva obra literària és eminentment satírica i humorística, i encara avui es manté viva i original gràcies a l'estil concís, a la ironia i a la seva capacitat d'observació de de la vida moral dels homes.